ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات کارگران کشور درخشیدند

ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات کارگران کشور درخشیدند
ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کارگران کشور به یک مدال طلای انفرادی و نقره تیمی رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در عین محرومیت توانستند در مسابقات قهرمانی کارگران کشور به یک مدال طلای انفرادی و نقره تیمی دست پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

داوود ملک پور با شایستگی در ماده پرتاب دیسک با رکورد 54 متر به مدال طلا رسید و نام خود را در لیست تیم ملی صدرنشین کرد.

,

همچنین در ماده 4 در 100 متر نیز مهدی نکویی، پوریا دره گزنی، محسن مرادی، محسن کفاش و نواب افیونی به مقام دوم و مدال برنز رسیدند.

,

لازم به ذکر است این رقابت‌ها روز گذشته به میزبانی اهواز و با رقابت 100 ورزشکار از 29 استان به پایان رسید و جهانگیر حق گو به‌عنوان مربی و نواب افیونی به‌عنوان سرپرست تیم چهارمحال و بختیاری را در رسیدن به این عناوین همراهی کردند.

,

درمجموع تیمی نیز ورزشکاران چهارمحال و بختیاری به مقام چهارم رسیدند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه