logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اداره دامپزشکی سراوان عنوان کرد؛

پایش بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سراوان/ شهروندان هرگونه تلفات غیر عادی در طیور را اطلاع دهند

پایش بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سراوان/ شهروندان هرگونه تلفات غیر عادی در طیور را اطلاع دهند
عبدالحسین محبوبی گفت: با توجه به خطر شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، پایش این بیماری به صورت مستمر در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالحسین محبوبی رئیس اداره دامپزشکی سراوان در گفت و گو با عصرهامون، با اشاره به خطر شیوع و اهمیت پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، بیان کرد: با توجه به پایش های صورت گرفته تا کنون موردی از شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان مشاهده و گزارش نشده است.

وی افزود: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی و قابل انتقال به انسان است که بیشتر افرادی که با  پرندگان در ارتباط هستند در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

رئیس اداره دامپزشکی سراوان با تاکید بر اینکه شهروندان باید از خرید و نگهداری مرغ زنده جدا خودداری کنند، اذعان کرد: با توجه به اینکه در فصل زمستان گذرانی پرندگان مهاجر در آبگیرهای شهرستان قرار داریم، تیم های متشکل از محیط زیست، دامپزشکی و بهداشت و درمان به صورت مستمر در حال پایش مناطق مذکور هستند که تاکنون موردی از ابتلا به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مشاهده نشده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
محبوبی با بیان اینکه شهروندان هر نوع تلفات غیر عادی در طیور بومی و غیر بومی را به اطلاع دامپزشکی برسانند تا نمونه برداری انجام شود، خاطر نشان کرد: در راستای آگاهی دادن نسبت به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان اقداماتی شامل برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مرغداران و بازدید از تالاب ها و سد ها به صورت مستر در حال انجام است.

انتهای پیام/
,
محبوبی با بیان اینکه شهروندان هر نوع تلفات غیر عادی در طیور بومی و غیر بومی را به اطلاع دامپزشکی برسانند تا نمونه برداری انجام شود، خاطر نشان کرد: در راستای آگاهی دادن نسبت به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان اقداماتی شامل برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مرغداران و بازدید از تالاب ها و سد ها به صورت مستر در حال انجام است.
,

انتهای پیام/
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه