اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

بیش از ۶۲ درصد دانش‌آموزان ابتدایی استان کرمان در مدارس حاضر شدند

بیش از ۶۲ درصد دانش‌آموزان ابتدایی استان کرمان در مدارس حاضر شدند
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از حضور ۶۲.۰۵ درصدی دانش آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی در مدارس استان کرمان در بازگشایی مجدد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان"احمد اسکندری‌نسب صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس در مناطق آبی و زرد اظهار داشت: آموزش حضوری دانش آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی، دانش آموزان مدارس ابتدایی و متوسطه دارای جمعیت کمتر از ۵۰ نفر و و هنرجویان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در خوشه دروس شایستگی‌های فنی و استاندارد آموزش مهارت و کارآموزی و کارورزی در وضعیت زرد و آبی از ابتدای بهمن ماه آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان",

وی با بیان اینکه با وجود بازگشایی مدارس در برخی مناطق و پایه‌های تحصیلی، آموزش‌های مجازی همچنان استمرار دارد گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در بازگشایی مدارس مورد تأکید است.

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه استقبال خوبی از بازگشایی مدارس به ویژه در مناطق روستایی شده است گفت: در سطح استان حدود ۲ هزار و ۲۳۸ مدرسه کمتر از ۵۰ دانش آموز داریم که غالباً در مناطق روستایی و عشایری هستند.

,

وی به بازگشایی مجدد مدارس از اول بهمن ماه اشاره کرد و افزود: در این مدت ۶۴.۲۴ درصد دانش آموزان پایه‌های اول و ۵۹.۸۷ درصد دانش آموزان پایه دوم ابتدایی در مدارس حضور پیدا کرده و از آموزش‌های حضوری بهره‌مند شدند.

,

اسکندری‌نسب با اشاره به حضور هنرجویان در هنرستان‌ها گفت: ۵۲.۵۷ درصد هنرجویان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش هم به منظور استفاده از آموزش‌های مهارتی و فنی در هنرستان‌ها حاضر شدند.

,

وی با بیان این که مدارس استان کرمان به لحاظ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در وضعیت بسیار خوبی هستند بیان کرد: امیدواریم با توکل به خدا، یاری خانواده‌ها، مدیران مدارس و دانش آموزان بتوانیم با فراغ خاطر این آموزش‌ها را ادامه دهیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه