شرایط توهین آمیز اروپا و آمریکا برای مذاکره با ایران / شروط عربستان عمل شود؛ موشک ها معامله شود!

شرایط توهین آمیز اروپا و آمریکا برای مذاکره با ایران / شروط عربستان عمل شود؛ موشک ها معامله شود!
درحالی که آمریکا از برجام خارج شده و علی رغم تعطیلی توان استراتژیک هسته ای ایران بی سابقه ترین تحریم ها را علیه ایران وضع کردند، حالا در مقام شرط گذاشتن برای قبول مذاکره با ایران بر آمده و تحقیر آمیز ترین شروط را هم مطرح می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درحالی که آمریکا از برجام خارج شده و علی رغم تعطیلی توان استراتژیک هسته ای ایران بی سابقه ترین تحریم ها را علیه ایران وضع کردند، حالا در مقام شرط گذاشتن برای قبول مذاکره با ایران بر آمده و تحقیر آمیز ترین شروط را هم مطرح می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
مکرون رئیس جمهور فرانسه شرط گذاشته که عربستان هم باید در مذاکرات باشد و برای ایران شرط بگذارد. مطرح کردن عربستانی که در منطقه به گاو شیرده مطرح است برای گرفتن امتیاز از ایران یک تحقیر دیپلماتیک محسوب می شود.
,
 
,
جیک سالیوان،  مشاور امنیت ملی بایدن هم گفت: آمریکا فکر می‌کند که مساله موشک‌های بالستیک ایران باید بر روی میز مذاکره باشد. برنامه موشکی ایران پیشرفت قابل توجهی کرده؛ باید با این تهدید مقابله کنیم. بازگشت به توافق، زمینه را برای مذاکرات بعدی درباره مسائل گسترده‌تر فراهم خواهد کرد!
,
 
,
انتهای پیام؛ 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه