طاهری: در هر میدانی که کادرفنی صلاح ببیند کشتی میگیرم/ انگیزه بالایی برای کسب مدال المپیک دارم
عضو تیم ملی کشتی آزاد گفت: در هر میدانی که کادر فنی صلاح بداند حضور می یابم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، امین طاهری اظهار داشت: همه چیز در اردوها بسیار خوب پیش می رود و شرایط تغذیه و اسکان نیز عالی است. کار به صورت اصولی پیش رفته و رفته رفته بدنها بهتر می شود. در حال حاضر در فشار تمرینات هستیم اما احتمالا کمی فشار کمتر می شود و آمادگی کشتی گیران بالاتر می آید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا در مورد حضورش در اوکراین گفت: در هر میدانی که کادر فنی صلاح بداند حضور می یابم و خدا را شکر بدنم نسبت به دو اردوی قبلی بهتر شده و در هر شرایطی که باشد کشتی می گیرم.
,
طاهری در مورد برگزاری انتخابی در این وزن برای مشخص شدن نفر اعزامی به توکیو اظهار داشت: امسال آمده ام برای پوشیدن دوبنده تیم ملی و تمام فکر و تمرکزم روی مسابقات المپیک است و همانطور که گفتم در هر میدانی که کادر فنی صلاح بداند کشتی می گیرم. شرایطم خوب است و برای حضور در مسابقات انتخابی نیز آماده ام، قطعا چون هدفم المپیک است خود را باید در همه میادین به اثبات برسانم.
,
طاهری در مورد انگیزه اش برای حضور در المپیک و کسب مدال در این مسابقات گفت: انگیزه ی بالایی برای کسب مدال المپیک دارم و هر لحظه که تمریناتم را در اردو انجام می دهم به مدال المپیک فکر می کنم و امیدوارم که به کمک کادر فنی و با استفاده از تجربیات علیرضا رضایی مربی شخصی ام که مدال نقره المپیک را در کارنامه دارد، بتوانم به مدال المپیک دست یابم.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه