نماینده مردم سرپل ذهاب در مجلس خبر داد؛
اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی دهستان "دیره"
حیدری از اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار در ۱۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دهستان "دیره" سرپل ذهاب خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز به منظور رسیدگی مشکلات و مطالبات مردم نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان در میان مردم روستاهای دهستان "دیره" حضور پیدا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز ,نماینده مردم شهرستانهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی در نشست بررسی مسائل و مشکلات دهستان دیره با حضور اهالی و مسئولین، از پیگیری تشکیل کمیسیون پزشکی برای مدعیان شیمیایی این دهستان از طریق بنیاد شهید مرکز خبر داد.
,شهریار حیدری گفت: درصدد هستیم تا این کمیسیون به عنوان آخرین کمیسیون برای افراد برجای مانده تشکیل شود.
,وی با بیان اینکه اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار در ۱۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دهستان دیره در دستور کار دو وزارتخانه نیرو و جهادکشاورزی قرار گرفته است، گفت: با توجه به حل مشکل تخصیص آب آن موضوع تخصیص اعتبار اجرای طرح نیز در دست اقدام و پیگیری است.
,مشکلات برق برخی از روستاها، پوشش آنتن دهی تلفن همراه در منطقه گردشگری گلین، تامین نهاده های کشاورزی، اصلاح شبکه آبرسانی و تسریع در روند گازرسانی روستاهای این دهستان از دیگر مواردی بود که نماینده مردم شهرستانهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی به آنها اشاره کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه