معاون ورزش اداره کل ورزش جوانان استان کرمانشاه:
انقلاب منشأ تحول در حوزه ورزش/ ۴۰ درصد جمعیت ورزشکار استان کرمانشاه را بانوان تشکیل میدهند
جلال عزیزی گفت: ۳۵ تا ۴۰ درصد جمعیت ورزشکار استان کرمانشاه را بانوان تشکیل میدهند که نسبت به قبل از انقلاب، بانوان در بحث ورزش حضور بیشتری داشتهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، انقلاب اسلامی نه تنها در حوزه سیاست در کشور تغییرات ساختاری ایجاد کرد بلکه موجب شد تا دیگر بخش های کشور نیز با تحول جدی روبرو شوند.
یکی از بخش هایی که پس از انقلاب در ایران با رشد چشمگیری روبرو شده، بخش ورزش و اماکن ورزشی در کشور و به خصوص در استان کرمانشاه است.
جلال عزیزی معاون ورزش اداره کل ورزش جوانان استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: مجموع ورزشکاران سازماندهی شده در استان کرمانشاه به ۸۵ هزار نفر میرسد که دو برابر این جمعیت را ورزشکاران غیر سازماندهی تشکیل می دهد.
وی افزود: حدود ۲۵ درصد جمعیت استان کرمانشاه در حوزه ورزش همگانی فعالیت می کنند که نسبت به پیش از انقلاب از نظر فعالیت در حوزه ورزش همگانی و سازماندهی شده شاهد افزایش بسیار چشمگیری هستیم.
عزیزی گفت: سبک زندگی مردم هم نسبت به گذشته تغییر یافته در واقع در گذشته مردم با سبک زندگی سنتی فعالیت های روزانه و تحرک بدنی بسیاری داشتند اما امروز با تغییر سبک از سنتی به صنعتی مردم بیشتر نیازمند فعالیت بدنی و ورزش هستند تا از ناراحتی های ناشی از کم تحرکی کاسته شود.
وی عنوان کرد: در این زمینه حوزه ورزش و جوانان استان کرمانشاه در سطح کشور موفق عمل کرده و سهم عمده ای در تحرک و فعالیت جسمانی ایجاد کرده است.
عزیزی گفت: ۳۵ تا ۴۰ درصد جمعیت ورزشکار استان کرمانشاه را بانوان تشکیل میدهند که نسبت به قبل از انقلاب، بانوان در بحث ورزش حضور بیشتری داشته اند که نیازمند توسعه ابنیه و اماکن ورزشی جهت انجام فعالیتهای ویژه بانوان هستیم.
معاون ورزش اداره کل ورزش جوانان استان کرمانشاه افزود: قبل از انقلاب سرانه ورزشی بسیار پایین و حدود ۲۰ صدم متر مربع بود در حالی که جمعیت زیادی وجود نداشته که درحال حاضر با وجود اینکه جمعیت رشد زیادی داشته، به بیش از یک متر مربع رسیده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه