logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری فاتب:

باید و نبایدهای امانت دادن خودرو/ مسؤولیت جرم و تخلف بر عهده مالک است

باید و نبایدهای امانت دادن خودرو/ مسؤولیت جرم و تخلف بر عهده مالک است
معاون پلیس پیشگیری پایتخت با بیان این مطلب که مسؤولیت هر نوع جرم و تخلف بر عهده مالک خودرو است، گفت: در صورت به امانت گذاشتن وسیله نقلیه باید مدرکی دال بر تاریخ و ساعت امانت اخذ کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری فاتب با بیان اینکه هر نوع جرم و تخلف عمدی یا غیر عمدی که توسط وسایل نقلیه انجام شود، مسوولیت آن برعهده مالک وسایل نقلیه است، تاکید کرد: در صورت به امانت گذاشتن وسلیه نقلیه به سایر افراد مدرکی را اخذ کرده و تاریخ و ساعت آن را ثبت کنید.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 سرهنگ ارسلان قاسم زاده با اشاره به اینکه در بررسی های پرونده های تشکیل شده در کلانتری ها مشاهده می شود که مالکان خودروها برای مدت کوتاه یا حتی برای ساعتی وسایل نقلیه شان را در اختیار افراد ناشناس یا خاطی قرار داده اند و این افراد با استفاده از وسیله نقلیه مرتکب تخلف و جرمی می شوند، گفت: تا زمانی که مالکیت افراد به سایر اشخاص منتقل نشده است هر نوع جرم و یا تخلفی اعم از عمدی و یا غیر عمدی که با استفاده از وسیله نقلیه انجام شود، مسئولیت آن معطوف به مالک خودرو بوده و مالک خودرو باید پاسخگوی مراجع انتظامی و قضائی باشد. 
,
 
,
این مقام انتظامی تصریح کرد: گاهی مالکان خودروها وسیله نقلیه شان را برای تعمیر در اختیار سایر افراد قرار می دهند و در فاصله زمانی که قصد دارند خودروشان را تحویل بگیرند، این افراد مجرم، از فرصت به دست آمده سوءاستفاده کرده و با این وسایل نقلیه مرتکب تخلف یا جرم می شوند.
,
 
,
معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری تهران بزرگ توضیح داد: تنها سند و یا مدرکی که می تواند به این مالکان خودروها کمک کند، دست نوشته ای مبنی بر امانت گذاشتن، فاکتورهای تعمیرگاه و یا حداقل روز و ساعت واگذاری خودرو و دانستن اطلاعات و مشخصات دقیق امانت گیرنده است پس بهتر است که وسایل نقلیه خود را به افراد ناشناس به امانت تحویل نداده و حتی المقدور مدرکی در خصوص به امانت گذاشتن وسیله نقلیه در اختیار داشته باشید.
,
 
,
انتهای پیام/
منبع: فارس
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه