اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل خبرداد:

برگزاری رزمایش "الی بیت‌المقدس" در اردبیل

برگزاری رزمایش "الی بیت‌المقدس" در اردبیل
جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان ادربیل گفت: رزمایش الی بیت‌المقدس دهه فجر انقلاب اسلامی به مدت ۱۰ روز در استان اردبیل برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما ، سردار فرهنگ مستعد حصاری صبح  امروز در جمع خبرنگاران  ضمن تبریک ایام دهه فجر، اظهار داشت: رزمایش الی بیت‌المقدس دهه فجر انقلاب اسلامی به مدت 10 روز در استان اردبیل در کلیه پایگاه های مقاومت بسیج برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان ما,

وی با اشاره به اهداف این رزمایش، افزود: رزمایش الی بیت المقدس با هدف ارتقای امنیت پایدار محلات و خدمت‌رسانی به آحاد جامعه و نمایش اقتدار بسیج بوده و در راستای تدبیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا، مبنی بر اینکه بسیج در همه محله‌های کشور و در مقابل حوادث گوناگون راهبرد و تاکتیک آماده داشته باشند، انجام می‌شود.

,

جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: منظور از این رزمایش کمک به ارتقای امنیت در محله‌ها، تقویت پایگاه‌های مقاومت بسیج در بعد دفاعی امنیتی و امدادی و احیاء و به ظرفیت‌رسانی مأموریت‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج و مشارکت حداکثری بسیج در حوادث گوناگون و جلوگیری از غافلگیری در جنگ سخت، نیمه سخت و نرم و ایجاد فضای همدلی در جامعه برای حمایت و پشتیبانی از مردم به صحنه آوردن تمام ظرفیت دستگاه‌ها، نهادها و نقش آفرینی اقشار و گروه‌های مختلف بسیج و ارتقاء سطح هم‌افزایی و هماهنگی بین رده‌های سپاه و سایر ارگان‌های لشکری و کشوری است.

,

سردار مستعد تصریح کرد: در این رزمایش علاوه بر محور های دفاعی و امنیتی در پایگاه های مقاومت ، جهت کمک به کادر درمانی و جلوگیری از شیوع پیک چهارم کرونا در استان اقدامات پزشکی و درمانی و غربالگری مردم  انجام خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه