فرازهایی از وصیت نامه معنوی سردار شهید سلیمانی؛

جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع و قرارگاه حسین‌بن علی (ع) است/ ولایت فقیه تنها نسخه نجات بخش امت

جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع و قرارگاه حسین‌بن علی (ع) است/ ولایت فقیه تنها نسخه نجات بخش امت
در فرازهایی از وصیت نامه سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی آمده است: خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات‌بخش این امت قرار داد و جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع بوده و کسی که در جمهوری اسلامی می‌خواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن این است که اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، امسال دومین دهه فجری است که سردار دل ها در میان ما نیست، اما اندیشه و تفکر شهید سلیمانی در جای جای ایران اسلامی به چشم می خورد.

این سردار بزرگوار نعمت بزرگی برای کشورمان محسوب می شد و همیشه این موضوع را ثابت کرد که به عنوان یک سرباز برای حفظ تمامیت ارضی ایران اسلامی تا پای جان ایستاده است.

اگرچه امروز قاسم سلیمانی را نداریم اما راه، ایده و تفکر او زنده است، نگاه این شهید بزرگوار دقیقا همان نگاهی بود که رهبر معظم انقلاب دارد، او سرباز نظام و پیرو ولایت فقیه محسوب می شد و همان مسیری را می رفت که مقام معظم رهبری توصیه کرده بود.

بسیاری از جوانان و نوجوانان ما می خواهند راه و روش این شهید بزرگوار را ادامه دهند و در این میان سخنرانی ها، اندیشه ها و وصیت نامه این شهید می تواند چراغ راهی برای همه دوستداران انقلاب اسلامی باشد.

او به حق سرباز وفادار انقلاب اسلامی بود و بدون جابنداری برای رضای خدا، در راه ولایت فقیه و اعتلای ارزش های انقلاب قدم بر می داشت و بیشتر عمر خویش را برای حفظ تمامیت ارضی ایران و صدور انقلاب اسلامی به خارج از مرزهای کشورمان تلاش می کرد.

در این میان نوجوانان و جوانانمان می توانند با مطالعه وصیت نامه این شهید بزرگوار و قهرمان ملی، تامل در سخنرانی ها و نظرات او با اندیشه های ناب سردار دل ها درباره اصل انقلاب، نظام جمهوری اسلامی، ولایت فقیه آشنا شوند و آن ها را نشر دهند.

ولایت فقیه تنها نسخه نجات‌بخش/ جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع

این شهید بزرگوار در فرازی از وصیت نامه معنوی خویش، اهمیت و جایگاه جمهوری اسلامی را به مردان و زنان یادآوری کرد و از آن ها خواست پیرامون این خیمه که به منزله خیمه رسول خداست بچرخند تا آسیبی نبیند.

سردار سلیمانی در بخشی از وصیت نامه خود خطاب به خواهران و برادران مجاهد اعلام کرد: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع بوده و امروز قرارگاه حسین‌بن علی (ع)، ایران است، بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند، اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).

این شهید بزرگوار در وصیت نامه خیش عنوان کرد: جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل به و منصوب شرعی و فقهی معصوم، خوب می‌دانید منزّه ‌ترین عالِم دین که جهان را تکان داد اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات‌بخش این امت قرار داد.

وی در ادامه بیان کرد: چه شما که به‌عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما به‌عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به‌دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول‌الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است، دور آن بچرخید، این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی‌ماند، قرآن آسیب می‌بیند.

مراقبت از ولی فقیه/ انقلاب هایی در دل انقلاب ایجاد شده است

وی در بخش از وصیت نامه خویش که چراغ راه سربازان کنونی و آینده ایران زمین است اظهار کرد: از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید.

سردار دلها در فرازی دیگر از وصیت خود بیان کرد: این جمهوری اسلامی، امروز سربلندترین دوره خود را طی می‌کند، مهم نیست که دشمن چه نگاهی به شما دارد، مذمت دشمنان و شماتت آنها و فشار آنها، شما را دچار تفرقه نکند، بدانید که می‌دانید مهمترین هنر خمینی عزیز این بود که اول اسلام را به پشتوانه ایران آورد و سپس ایران را در خدمت اسلام قرار داد.

شهید سلیمانی ادامه داد: اگر اسلام نبود و روح اسلامی بر این ملت حاکم نبود، صدام چون گرگ درنده‌ای این کشور را می‌درید، آمریکا چون سگ هاری همین عمل را می‌کرد، اما هنر امام این بود که اسلام را پشتوانه آورد، عاشورا و محرّم، صفر و فاطمیه را به پشتوانه این ملت آورد، انقلاب‌هایی در انقلاب ایجاد کرد، به این دلیل در هر دوره هزاران فداکار جان خود را سپر شما و ملت ایران و خاک ایران و اسلام کرده و بزرگترین قدرت‌های مادی را ذلیل خود کرده اند، عزیزانم، در اصول اختلاف نکنید.

شرط اساسی مسئولیت در جمهوری اسلامی اعتقاد حقیقی وعمل به ولایت فقیه است

سردار سلیمانی خطاب به سیاسیون کشور بیان کرد: چه آنهایی که خود را اصلاح‌طلب می‌نامند و چه آنهایی که اصولگرا؛ اگر می‌خواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است، اصول، مطوّل و مفصّل نیست وعبارت از چند اصل مهم است که اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او به‌عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید.

وی ادامه داد: کسی که در جمهوری اسلامی می‌خواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن این است که اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد. من نه می‌گویم ولایت تنوری و نه می‌گویم ولایت قانونی، هیچ یک از این دو، مشکل وحدت را حل نمی‌کند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیرمسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است که می‌خواهند بار مهم کشور را بر دوش بگیرند، آن هم کشور اسلامی با این همه شهید!

این شهید بزرگوار در برگ دیگری از وصیت نامه معنوی خویش ادامه داد: اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است، از اخلاق و ارزش‌ها تا مسئولیت‌ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام، شرط اساسی مسئولیت است.

سردار سلیمانی بیان کرد: مسئولان همانند پدران جامعه می‌بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه کنند، نه با بی‌مبالاتی و به‌خاطر احساسات و جلب برخی از آرای احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت کنند که طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده‌ها را از هم بپاشاند.

وی ادامه داد: حکومت‌ها عامل اصلی در استحکام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند، اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یک رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ولایت فقیه تنها نسخه نجات‌بخش/ جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع , ولایت فقیه تنها نسخه نجات‌بخش/ جمهوری اسلامی مرکز اسلام و تشیّع ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مراقبت از ولی فقیه/ انقلاب هایی در دل انقلاب ایجاد شده است, مراقبت از ولی فقیه/ انقلاب هایی در دل انقلاب ایجاد شده است,
,
,
,
,
,
,
,
, شرط اساسی مسئولیت در جمهوری اسلامی اعتقاد حقیقی وعمل به ولایت فقیه است, شرط اساسی مسئولیت در جمهوری اسلامی اعتقاد حقیقی وعمل به ولایت فقیه است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه