logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس شورای اسلامی شهرستان اهر:

لزوم آمادگی نهادها و ادارات مربوطه برای بحرانهای فصل زمستان

لزوم آمادگی نهادها و ادارات مربوطه برای بحرانهای فصل زمستان
رئیس شورای اسلامی شهرستان اهر گفت: اداره راه و شهرسازی باید از هم اکنون آمادگی کافی برای بازگشایی راههای مواصلاتی شهری، روستایی و دورافتاده را با آماده نگه داشتن تجهیزات و ماشین آلات سنگین خود و شهرداری را داشته باشد تا مردم عزیز منطقه در زمستان پیش رو با مشکلات کمتری روبرو شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اهروصال از اهر، جعفر ملک زاده رئیس شورای اسلامی شهرستان اهر در جلسه شورای اسلامی شهرستان اهر ضمن تشکر از اعضاء شورای اسلامی شهرستان اهر، معاون فرماندار اهر و رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اظهار داشت:  اداره راه و شهرسازی باید از هم اکنون آمادگی کافی برای بازگشایی راههای مواصلاتی شهری، روستایی و دورافتاده را با آماده نگه داشتن تجهیزات و ماشین آلات سنگین خود و شهرداری را داشته باشد تا مردم عزیز منطقه در زمستان پیش رو با مشکلات کمتری روبرو شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اهروصال از اهر, اهروصال ,

وی با انتقاد از روند ساخت جاده اهر، تبریز در سالهای اخیر گفت: چندین سال از آغاز کارهای عمرانی و عملیاتی جاده اهر – تبریز می گذرد ولی هنوز پیشرفت قابل ملاحظه ای در کار این پروژه دیده نمی شود امید است با پیگیری های فرماندار و نماینده شهرستان این امر تسریع شود.

,

ملک زاده  با بیان اینکه باید به جاده های فرعی و بخشی نیز توجه لازم شود افزود: مسئولین استانی  و شهرستانی به جاده های فرعی و بخشی توجه کمتری دارند ولی آنها شاهرگهای حیاتی و شریان اصلی در زمینه اقتصاد منطقه هستند که امیدواریم مسئولین زیربط در این زمینه نیز عنایت ویژه ای داشته باشند و به بازسازی و لکه گیری این جاده های اقدام نمایند.

,

وی در پایان با اشاره به توجه کم شهرداری به مناطق حاشیه شهر اهر گفت: امید است شهردار اهر در ارائه خدمات شهرداری به همه نقاط شهر با دید یکسان تلاش خود را بیشتر تر کند تا همه شهروندان بتوانند از خدمات این نهاد ارزشمند به طور مساوی برخوردار شوند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه