logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

افزایش ساعت کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسرکشور

افزایش ساعت کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسرکشور
رییس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا از افزایش ساعات کار این مراکز از روز شنبه ۹ اسفند تا پایان سال ۹۹ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی محمدی با اشاره به افزایش مراجعات به مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در روزهای پایانی سال، اظهارکرد: در همین راستا و نیز به منظور جلوگیری از هرگونه تجمع و ازدحام جمعیت، ساعات کار تمامی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسر کشور دو ساعت افزایش یافت و بر این اساس از روزشنبه تا چهارشنبه فعالیت این مراکز از ساعت ۷ آغاز شده و تا ساعت ۱۶ ادامه خواهد داشت. در روزهای پنجشنبه نیز فعالیت تمامی مراکز از ساعت ۷ آغاز شده و تا ساعت ۱۴ ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه شرط مراجعه به تمامی این مراکز دریافت نوبت شماره‌گذاری از سامانه نوبت‌دهی به آدرس nobatdehi.epolice.ir است، گفت: بدیهی است که بدون دریافت نوبت اینترنتی امکان استفاده از خدمات مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک وجود نخواهد داشت.

رییس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا همچنین از مراجعه کنندگان خواست که حتما از همان ساعت و زمان اعلام شده در نوبت خود به مراکز مراجعه کنند، چرا که در غیر اینصورت امکان ارائه خدمات به آنان وجود نخواهد داشت.

محمدی با بیان اینکه نیازی به  آوردن اشخاص ثالث برای نقل و انتقال وسایل نقلیه وجود ندارد، گفت: با توجه به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز شماره گذاری و نظر به محدودیت فضا و ظرفیت سالن های مراکز تعویض پلاک سراسر کشور، گاهاً مشاهده می شود متعاملین وسایل نقلیه با اشخاص ثالث به این مراکز  آمده‌اند که این موضوع باعث عدم رعایت اجرای صحیح فاصله گذاری اجتماعی شده و متعاقباً خطر افزایش شیوع کرونا را در پیش خواهد داشت.

وی در پایان نیز از شهروندان خواست که دریافت خدمات خود را به روزهای پایانی سال موکول نکرده و تا فرصت کافی در اختیار دارند به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک مراجعه کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: ایسنا
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه