در جلسه هم اندیشی ستاد امر به معروف با شهرداری و شورای سنندج مطرح شد؛
فضای جامعه به سمت شادیهای نوروزی سوق داده شود/ ساماندهی دستفروشان از پروژههای موفق شهرداری است
در جلسه هم اندیشی و هماهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با شهرداری ها و شورای سنندج بر اهمیت سوق دادن جامعه به سمت شور و نشاط در آستانه عید نوروز تأکید شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، صبح امروز جلسه هم اندیشی و هماهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با شهرداری ها و شورای سنندج برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,فضای جامعه به سمت شادی سوق داده شود

محمود الله مرادی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: هر کسی با هر نگرش و فکری مدعی خدمت به خلق باشد مهم ترین هدفی که باید دنبال کند رضایت خدا است و رضایت خدا هم در خدمت راستین به خلق الله است.
وی با بیان اینکه راهکار حمایت و پشتیبانی خدا از مسئولین اتصال به ریسمان الهی است، افزود: مردم وضعیت خوبی ندارند و عده ای گرسنه و عده ای بی خانمان هستند و بسیاری از این مشکلات از ناحیه شورا و شهرداری ها رفع می شود.
الله مرادی با اشاره به زحمات شبانه روزی پاکبانان، عنوان کرد: بسیاری از این عزیزان از نظر مالی بضاعت زیادی ندارند و اگر شهرداری به آنها توجه کند عبادت کرده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان ادامه دد: بر خلاف شائبه هایی که پشت سر شورا و شهرداری سنندج است، این دو مجموعه تلاش های بسیاری داشته اند و افدامات آنها قابل تقدیر است.
الله مرادی عنوان کرد: متاسفانه روابط عمومی های ادارات کردستان در انعکاس عملکرد دستگاه های خود ضعیف عمل می کنند و علی رغم اینکه خدمات بسیاری به مردم شده است اما این خدمات، خوب به مردم منعکس نمی شود.
وی افزود: یکی از مشکلات جریانات سیاسی این است که برای تقویت خود ندانسته به نظام ضربه می زنند.
الله مرادی تأکید کرد: مجموعه این دوره شورا و شهرداری کمترین تنش را با هم داشته اند و برای انجام خدمات بیشتر کمک حال هم بوده اند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان به حضور کمرنگ اعضای شورا در بین مردم جامعه انتقاد کرد و گفت: باید شائبه دریافت رشوه از مردم در قبال صدور مجوز ساخت و ساز برطرف شود، علی رغم اینکه در این خصوص کارهای خوبی شده است.
وی ادامه داد: سیاست و اجرا در کردستان جای خود را با هم عوض کرده اند و کار به جایی رسdده که سیاسیون کار اجرایی می کنند و مجریان هم کار سیاسی!
الله مرادی عنوان کرد: باید عملکردهای خوب مدیران و ادارات مختلف دیده شود و در مقابل هم به کاستی ها انتقاد صورت گیرد، اما بعضی وقت ها تنها ضعف ها دیده می شود و گاها این ضعف ها در مقابل خوبی های آن اداره یا مدیر قابل قیاس نیست.
وی به اهمیت شفافیت در کار اشاره کرد و افزود: عملکرد کارکنان شورا و شهرداری ها باید شفاف باشد و از سیاسی کردن این دو مجموعه اجتماعی خودداری شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان عنوان کرد: البته بسیاری از شائبه ها در خصوص اشخاص جنبه تخریبی دارد و وقتی بررسی می شود معلوم می گردد که حقیقت ندارد و فقط در جهت تخریب شخص موردنظر بوده است.
الله مرادی به اهمیت مسدودسازی منافذ ظهور تخلف در مجموعه شورا و شهرداری سنندج تاکید کرد و گفت: برخی شائبه ها وجود دارد که اعضای شورا مشغول انبوه سازی در حوزه ساختمان هستند و یا اینکه استخدام های سفارشی در مجموعه شهرداری انجام می شود که باید این ذهنیت ها برطرف شود.
وی به اهمیت پرداختن به مسائل مهم در شهرداری سنندج اشاره کرد و گفت: شهرداری سنندج از یک سو از تیمی ورزشی حمایت می کند که موفقیت چندانی نداشته است و از سوی دیگر برخی از کارکنان آن حقوق معوقه دارند و در تنگنا هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: شهرداری سنندج در این سالها در حوزه تقویت پوشش و فرهنگ فاخر کردی و پاسداشت مقام شهدا و نمادهای ملی، بومی و منطقه ای اقدامات ارزنده ای انجام داده است.
وی به اهمیت شاد بودن مردم در این برهه از زمان اشاره کرد و گفت: شورا و شهرداری سنندج باید با برنامه ریزی مناسب جامعه را به سمت شادی و شور و نشاط سوق دهند.
رئیس شورای شهر سنندج: رضایتت مردم برای ما دلگرم کننده است

غریب سجادی رئیس شورای شهر سنندج، عنوان کرد: عامل اقدامات مثبت شهرداری سنندج به سبب همگرایی و همکاری شورا و شهرداری بوده است.
وی افزود: بازخورد اقدامات مثبت شورا و شهرداری و رضایت مردم از این کارها برای این دو مجموعه دلگرم کننده است و ما را به انجام خدمات بیشتر تشویق می کند.
شهردار سنندج: ساماندهی دستفروشان یک پروژه موفق شهرداری است

حشمت الله صیدی مردم کردستان قدرشناس هستند و هر کاری برای آنها انجام شود باز هم کم است.
وی افزود: مردم سنندج به کلیت از عملکرد شهرداری رضایت دارند و از این بابت خدا را شاکر هستیم.
صیدی گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد همچون سنوات گذشته حقوق و عیدی و سایر معوقات کارکنان را پرداخت کنیم.
شهردار سنندج گفت: ساماندهی دستفروشان یکی از پروژه های موفق شهرداری سنندج است که با کمترین هزینه و کمترین مشکل و با بهترین شکل ممکن به نتیجه رسید.
وی گفت: دستفروشان حتی در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی بر حفظ کرامت آنها در پروسه ساماندهی تاکید کردند و فقط به میزان زمانی که می توانند بساط پهن کنند معترض هستند.
صیدی گفت: شائبه هایی هم که پشت سر شورا و شهرداری مطرح می شود فقط جنبه تخریب دارد و در برخورد با فساد هم جدیت کامل داریم.
شهردار سنندج به برنامه ریزی ویژه برنامه ای شاد و مفرح عید نوروز اشاره کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که مردم در این ایام شاد باشند.
انتهای پیام/
فضای جامعه به سمت شادی سوق داده شود
, فضای جامعه به سمت شادی سوق داده شود,

, محمود الله مرادی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: هر کسی با هر نگرش و فکری مدعی خدمت به خلق باشد مهم ترین هدفی که باید دنبال کند رضایت خدا است و رضایت خدا هم در خدمت راستین به خلق الله است.
,وی با بیان اینکه راهکار حمایت و پشتیبانی خدا از مسئولین اتصال به ریسمان الهی است، افزود: مردم وضعیت خوبی ندارند و عده ای گرسنه و عده ای بی خانمان هستند و بسیاری از این مشکلات از ناحیه شورا و شهرداری ها رفع می شود.
,الله مرادی با اشاره به زحمات شبانه روزی پاکبانان، عنوان کرد: بسیاری از این عزیزان از نظر مالی بضاعت زیادی ندارند و اگر شهرداری به آنها توجه کند عبادت کرده است.
,دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان ادامه دد: بر خلاف شائبه هایی که پشت سر شورا و شهرداری سنندج است، این دو مجموعه تلاش های بسیاری داشته اند و افدامات آنها قابل تقدیر است.
,الله مرادی عنوان کرد: متاسفانه روابط عمومی های ادارات کردستان در انعکاس عملکرد دستگاه های خود ضعیف عمل می کنند و علی رغم اینکه خدمات بسیاری به مردم شده است اما این خدمات، خوب به مردم منعکس نمی شود.
,وی افزود: یکی از مشکلات جریانات سیاسی این است که برای تقویت خود ندانسته به نظام ضربه می زنند.
,الله مرادی تأکید کرد: مجموعه این دوره شورا و شهرداری کمترین تنش را با هم داشته اند و برای انجام خدمات بیشتر کمک حال هم بوده اند.
,دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان به حضور کمرنگ اعضای شورا در بین مردم جامعه انتقاد کرد و گفت: باید شائبه دریافت رشوه از مردم در قبال صدور مجوز ساخت و ساز برطرف شود، علی رغم اینکه در این خصوص کارهای خوبی شده است.
,وی ادامه داد: سیاست و اجرا در کردستان جای خود را با هم عوض کرده اند و کار به جایی رسdده که سیاسیون کار اجرایی می کنند و مجریان هم کار سیاسی!
,الله مرادی عنوان کرد: باید عملکردهای خوب مدیران و ادارات مختلف دیده شود و در مقابل هم به کاستی ها انتقاد صورت گیرد، اما بعضی وقت ها تنها ضعف ها دیده می شود و گاها این ضعف ها در مقابل خوبی های آن اداره یا مدیر قابل قیاس نیست.
,وی به اهمیت شفافیت در کار اشاره کرد و افزود: عملکرد کارکنان شورا و شهرداری ها باید شفاف باشد و از سیاسی کردن این دو مجموعه اجتماعی خودداری شود.
,دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان عنوان کرد: البته بسیاری از شائبه ها در خصوص اشخاص جنبه تخریبی دارد و وقتی بررسی می شود معلوم می گردد که حقیقت ندارد و فقط در جهت تخریب شخص موردنظر بوده است.
,الله مرادی به اهمیت مسدودسازی منافذ ظهور تخلف در مجموعه شورا و شهرداری سنندج تاکید کرد و گفت: برخی شائبه ها وجود دارد که اعضای شورا مشغول انبوه سازی در حوزه ساختمان هستند و یا اینکه استخدام های سفارشی در مجموعه شهرداری انجام می شود که باید این ذهنیت ها برطرف شود.
,وی به اهمیت پرداختن به مسائل مهم در شهرداری سنندج اشاره کرد و گفت: شهرداری سنندج از یک سو از تیمی ورزشی حمایت می کند که موفقیت چندانی نداشته است و از سوی دیگر برخی از کارکنان آن حقوق معوقه دارند و در تنگنا هستند.
,دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: شهرداری سنندج در این سالها در حوزه تقویت پوشش و فرهنگ فاخر کردی و پاسداشت مقام شهدا و نمادهای ملی، بومی و منطقه ای اقدامات ارزنده ای انجام داده است.
,وی به اهمیت شاد بودن مردم در این برهه از زمان اشاره کرد و گفت: شورا و شهرداری سنندج باید با برنامه ریزی مناسب جامعه را به سمت شادی و شور و نشاط سوق دهند.
,رئیس شورای شهر سنندج: رضایتت مردم برای ما دلگرم کننده است
, رئیس شورای شهر سنندج: رضایتت مردم برای ما دلگرم کننده است,

, غریب سجادی رئیس شورای شهر سنندج، عنوان کرد: عامل اقدامات مثبت شهرداری سنندج به سبب همگرایی و همکاری شورا و شهرداری بوده است.
,وی افزود: بازخورد اقدامات مثبت شورا و شهرداری و رضایت مردم از این کارها برای این دو مجموعه دلگرم کننده است و ما را به انجام خدمات بیشتر تشویق می کند.
,شهردار سنندج: ساماندهی دستفروشان یک پروژه موفق شهرداری است
, شهردار سنندج: ساماندهی دستفروشان یک پروژه موفق شهرداری است, شهردار سنندج: ساماندهی دستفروشان یک پروژه موفق شهرداری است,

, حشمت الله صیدی مردم کردستان قدرشناس هستند و هر کاری برای آنها انجام شود باز هم کم است.
,وی افزود: مردم سنندج به کلیت از عملکرد شهرداری رضایت دارند و از این بابت خدا را شاکر هستیم.
,صیدی گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد همچون سنوات گذشته حقوق و عیدی و سایر معوقات کارکنان را پرداخت کنیم.
,شهردار سنندج گفت: ساماندهی دستفروشان یکی از پروژه های موفق شهرداری سنندج است که با کمترین هزینه و کمترین مشکل و با بهترین شکل ممکن به نتیجه رسید.
,وی گفت: دستفروشان حتی در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی بر حفظ کرامت آنها در پروسه ساماندهی تاکید کردند و فقط به میزان زمانی که می توانند بساط پهن کنند معترض هستند.
,صیدی گفت: شائبه هایی هم که پشت سر شورا و شهرداری مطرح می شود فقط جنبه تخریب دارد و در برخورد با فساد هم جدیت کامل داریم.
,شهردار سنندج به برنامه ریزی ویژه برنامه ای شاد و مفرح عید نوروز اشاره کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که مردم در این ایام شاد باشند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه