اخبار داغ
  1. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  2. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  3. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  4. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  5. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  6. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  7. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  8. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  9. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  10. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  11. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  12. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  13. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  14. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  15. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  16. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟
  17. شیوه دیگری جز مذاکره غیر مستقیم با آمریکا را نمی‌پذیریم
  18. ما می توانیم بحران مسکن را حل کنیم
  19. دولت برای افزایش کیفیت خودروها برنامه دارد/ رضایت مردم از حذف الزام آورده نقدی در کالابرگ
  20. هوای تهران برای نخستین بار در سال جدید آلوده شد

عضو سابق شورای شهر تهران:

بازداشتی های اخیر در شوراها و شهرداری ها فاجعه است/ مدعیان شفافیت پاسخگو باشند

بازداشتی های اخیر در شوراها و شهرداری ها فاجعه است/ مدعیان شفافیت پاسخگو باشند
قناعتی گفت: آنهایی که ادعای شفافیت می کردند، بایستی نسبت به این حجم از بازداشتی ها پاسخگو باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل قناعتی عضو سابق شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار تهران پرس درباره بازداشتی های اخیر صورت گرفته در شوراهای شهر و شهرداری ها بیان کرد: در چنین مجموعه های شهری که با مردم در ارتباط هستند، نباید این اتفاق بیفتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
 
,
قناعتی در ادامه گفت: اگر این آمار پرونده هایی که در ارتباط با فساد مسولان شهری تشکیل شده، درست باشد فاجعه ای است که شهردار و اعضای شورای شهر باید درباره آن پاسخگو باشند.
,
 
,
عضو سابق شورای شهر تهران تاکید کرد: اعضای شورای شهر زمانی شعارشان این بود که بایستی شفاف‌سازی صورت گیرد و همه چیز پشت شیشه باشد. اگر شفاف سازی رخ داده، پس چرا این فسادها در مجموعه شهرداری ها و شوراهای شهر به وجود آمده است؟
,
 
,
قناعتی در پایان عنوان کرد: از همین رو آنهایی که ادعای شفافیت می کردند، بایستی نسبت به این حجم از بازداشتی ها پاسخگو باشند.
,
 
,
 
,
 
,
قابل ذکر است اخیرا، محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تهران پرس درباره بازداشتی های اخیر شوراهای شهر مطرح کرده بود که تا کنون ۹۵۰ پرونده در این رابطه تشکیل شده که بیشتر مسائل مالی، اخلاقی وغیر ذلک بوده است. بسیاری از شوراها منحل شده اند و متهمان پرونده که تعدادی از آنها از اعضای شورا بوده اند، هم اکنون در زندان به سر می برند و محکومیت خود را سپری می کنند.
,
 
,
انتهای پیام/الف
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه