اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تلویزیون دولتی چین اعلام کرد:

توافق جامع میان چین و آمریکا حاصل شد

توافق جامع میان چین و آمریکا حاصل شد
تلویزیون دولتی چین از دستیابی وزرای خارجه چین و آمریکا به توافقی جامع بر سر اختلاف میان دو طرف و همچنین اجتناب از تقابل با یکدیگر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، تلویزیون دولتی چین از توافق دیپلمات‌های دو کشور چین و آمریکا در آلاسکا برای پیشبرد گفتگوها میان دو طرف در راستای اجتناب از تقابل به توافق رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تلویزیون دولتی «سی سی تی وی» با اعلام این خبر اعلام کرد: دو طرف برای حفظ گفتگو و ارتباط با یکدیگر در راستای روابط مترقی دو جانبه، اجتناب از تقابل و مواجهه و همچنین ارتقا توسعه سالم و پایدار روابط با یکدیگر، بررسی مسائل افغانستان، شبه جزیره کره و میانمار و همچنین حفظ و تقویت روابط دو جانبه در خصوص مسائل مطرح شده به توافق رسیدند.

,

تلویزیون دولتی چین همچنین از توافق پکن و واشنگتن برای همکاری مشترک در زمینه تحقیق و توسعه تولید واکسن کرونا و احیای مجدد اقتصاد جهانی با یکدیگر خبر داده است.

,

لازم به ذکر است روز پنجشنبه، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید جلسه‌ای مشترک با «یانگ جیئه چی» رئیس کمیته مرکزی روابط خارجی و «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در آلاسکا داشتند که دور نخست این نشست‌ها به دلیل اتهامات دو طرف به یکدیگر در خصوص کارشکنی‌ها و نقض پروتکل‌های دیپلماتیک و اقتصادی به شکست انجامید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه