سرقت طارونه‌های نخل‌ِنَر، صدای نخلداران خشتی را بلندکرد

سرقت طارونه‌های نخل‌ِنَر، صدای نخلداران خشتی را بلندکرد
همزمان با فرارسیدن فصل گرده افشانی نخلستان‌های بخش خشت، یکی از دغدغه‌های اصلی نخلداران این منطقه، سرقت «طارونه‌های نخل‌نر» است، گونه‌ای کمیاب که پایه و اساس باروری و فرآوری این محصول با ارزش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوروزی یک از کشاورزان شهرستان خشت برای سرویس شهرستان‌های شیرازه نوشت: همزمان با فرارسیدن فصل گرده افشانی نخلستان‌های بخش خشت، یکی از دغدغه‌های اصلی نخلداران این منطقه، سرقت «طارونه‌های نخل‌نر» است، گونه‌ای کمیاب که پایه و اساس باروری و فرآوری این محصول با ارزش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
کمیاب بودن رقم نخل‌نر از یک سو، و قیمت بالای این طارونه‌ها از سوی دیگر باعث شده تا زمینه سو استفاده عده‌ای سودجو را به دنبال داشته باشد، عاملی که این روزها، آه از نهاد نخلداران بلند کرده است. 
,
 
,
با توجه به اینکه بخش خشت با داشتن بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نخل و تولید سالانه بیش از۴۰ هزار تن رطب و خرما، از مرکز مهم تولید این محصول محسوب می‌شود، می‌طلبد مثل گذشته دستگاه‌های امنیتی و قضایی که برخوردهای قانونی و قاطع با متخلفان داشته اند، این بارهم عاملان این سرقت ها را شناسایی و برخورد جدی داشته،  تا مرهمی بر زحمات و تلاش‌های نخلداران باشد.
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه