مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر خبر داد؛
افزایش شدید نتایج مثبت تستهای کرونا در بیماران سرپایی کاشمر
یزدانی از افزایش بسیار زیاد نتایج تست کرونا بیماران سرپایی در شهرستان کاشمر خبر داد و گفت: اگر به همین طریق پیش رویم شاهد پیک چهارم بیماری کرونا در شهرستان کاشمر خواهیم بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد یزدانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: در چند روز گذشته شاهد افزایش بسیار زیاد نتایج مثبت تستهای کرونا در بیماران سرپایی کاشمر هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, .,وی همچنین در ادامه با تأکید بر اینکه اکنون بهترین کار همان پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا با مراقبت، بیماریابی و رهگیری است، خاطرنشان کرد: با توجه به دید و بازدیدها در ایام نوروز در روزهای اخیر شاهد افزایش مراجعین سرپایی به مرکز منتخب کرونا و انجام تست سرپایی بودهایم.
, .,مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با بیان اینکه متأسفانه نتایج تست کرونا در مراجعین سرپایی به طور چشمگیری مثبت بوده است، تصریح کرد: اگر به همین طریق پیش رویم شاهد پیک چهارم بیماری کرونا در شهرستان کاشمر خواهیم بود.
, .,وی در پایان خطاب به شهروندان کاشمر اذعان کرد: شهروندان و همشهریان دستورالعملها پروتکلهای بهداشتی را رعایت و در صورت داشتن علائم حتماً به مرکز منتخب کرونا، واقع در شبکه بهداشت و درمان کاشمر، مرکز جامع سلامت عصمتیه مراجعه کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه