logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل دفتر بازرسی استانداری گلستان خبر داد؛

وام قرض‌الحسنه؛ بیشترین درخواست مردمی از سامانه سامد گلستان/ پاسخگویی به ۲۷۵۰۰ تماس مردمی

وام قرض‌الحسنه؛ بیشترین درخواست مردمی از سامانه سامد گلستان/ پاسخگویی به ۲۷۵۰۰ تماس مردمی
مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استاندار گلستان گفت : بیشترین تقاضای مردمی در سامانه سامد استان درخواست وام بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ امیر محمدپور با بیان اینکه مرکز ارتباط مردمی سامد، نماد پاسخگویی دولت به مردم است در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار کرد: مشکلات مردم از طریق تلفن ۱۱۱ با صرفه جویی در هزینه های زمانی، مالی و بدون نیاز به مراجعه حضوری تنها از طریق کد رهگیری دریافت شده قابل پیگیری است.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استاندار با اشاره به آمار سال ۱۳۹۹ گفت: ۲۷۵۱۱ مورد تماس مردم با تلفن ۱۱۱ پاسخ داده شده است که از این تعداد، ۱۷۳۵۶ مورد آن ثبت شده است.

وی خاطر نشان کرد: به منظور رسیدگی به درخواست های مردم و افزایش رضایتمندی بر اساس برنامه زمانبندی مشخص مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی استان گلستان با حضور در محل سامانه سامد به صورت خط مستقیم پاسخگوی مشکلات شهروندان در استان هستند.

محمدپور افزود: در سال گذشته مجموع مدیران استان با ۲۹۰ بار حضور در سامانه پاسخگویی سامد، تعداد ۲ هزار ۲۷۱ تماس مردمی ثبت شده را مورد پیگیری قرار دادند.

وی در خصوص بیشترین درخواست های مردمی ثبت شده در سامانه سامد اظهار کرد: به ترتیب وام قرض الحسنه هزار و ۴۵ مورد، کمک مالی برای امرار معاش ۵۲۱ مورد، اشتغال ۲۸۳ مورد، کمک مالی برای درمان ۱۲۵ مورد و تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰۰ مورد احصاء شده است.

مدیرکل دفتر بازرسی با اشاره به تعدد حضور استاندار گلستان در مرکز سامانه سامد افزود: استاندار شخصاً علاوه بر پاسخگویی به تلفن های مردمی و رسیدگی به درخواست های مطروحه،همواره بر حل مشکلات مردم در کمترین زمان ممکن توسط مدیران دستگاه های اجرایی تاکید دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه