ارائه خدمات متنوع بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح به باغداران روستاهای شهرستان دنا+تصاویر
فعالیت جهادی و خدمات رسانی سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح، این بار با حضور کارشناسان بسیجی به باغداران روستاهای سرمور و دهنو از توابع شهرستان دنا رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ستار غلامی گنجه در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص خدمت رسانی به باغداران مناطق زلزله زده دنا گفت:گروه جهادی شهدای کشاورزی این سازمان در اقدامی جهادی در راستای لبیک گویی به رهبر معظم انقلاب و شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها و همچنین ماموریت طرح ملی بسیج همگام با کشاورز سازمان بسیج جامعه کشاورزی مبنی بر خودکفایی در محصولات راهبردی و مزیت دار زراعی و باغی با همکاری مدیریت ترویج و هماهنگی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دنا و همچنین جهادی امنیت غذایی در جهاد کشاورزی اقدام به عملیات مبارزه با جوندگان مضر کشاورزی (موش) در روستای سرمور و دهنو از توابع شهرستان دنا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,سرپرست سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد؛ در این اردوی جهادی دو روزه ،در روز اول اجرای طرح ردیابی و پایکوبی لانه های موش در باغات منطقه هدف صورت گرفت و در روز دوم اقدام به طعمه گذاری لانه های آلوده صورت گرفت.
,غلامی ابراز داشت؛ مربیان طرح ملی بسیج همگام با کشاورز در تمامی شهرستان های استان آماده خدمات رسانی به مناطق محروم و مردم عزیز استان با توجه به ماموریت های محوله خود می باشند.
,وی گفت: در این اردوی جهادی حدود ۲۵۰ هکتار از باغات منطقه تحت پوشش اجرای عملیات قرار گرفت و طعمه گذاری شد.
,سرپرست سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: با توجه به هجوم ملخ ها به مزارع مناطق گرمسیری استان و قرار است در برنامه ای با همکاری مدیریت ترویج هماهنگی کشاورزی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گچساران انجام شود.
,
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

, تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
, ,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه