افزایش ٥٠ درصدی ماموریتهای اورژانس
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: حدود ۵۰ درصد از ماموریت های اورژانس در دو هفته گذشته مربوط به بیماران کرونایی بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند در خصوص فعالیت های اورژانس در فروردین١٤٠٠گفت: در هفته گذشته ٤١هزارو٢٠٠ ماموریت کرونایی انجام شده است که از این تعداد ٣٥هزار و٢٠٠نفر به مراکز درمانی منتقل و مابقی بیماران سرپایی درمان شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: هم اکنون ٩هزار و٣١٠نفر در تهران بستری و تحت مراقبت های ویژه هستند.
,
رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین گفت: حدود٥٠ درصد از عملیات های اورژانس نسبت به دو هفته پیش افزایش داشته است.
,
کولیوند با اشاره به افزایش تماس های مربوط به حوادث ترافیکی با سامانه ١١٥نیز افزود: مامویت های اورژانس در فروردین امسال نسبت به مشابه سال گذشته ٧٢درصد افزایش داشته است که بیشتر تماس ها مربوط به حوادث ترافیکی است.
,
رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه تماس های مربوط به حوادث ویژه (بیش از ٣مصدوم و ٢فوتی) بیشتر مربوط به حوادث ترافیکی و رانندگی است، افزود: استان های سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی بیشترین حوادث ویژه را ثبت کرده اند.
,
کولیوند با اشاره به دو حادثه زمین لرزه در فروردین 1400 گفت: در فروردین شانزده زمین لرزه گزارش شده است. در زمین لرزه بندرگناوه ١٤مصدوم سرپایی و در مریوان ١٠مصدوم داشتیم که علت آن اضطراب و ترس ناشی از زلزله بوده است.
,
او افزود: در فروردین ١٤٠٠ ماموریت های حوادث جوی کاهش ٤٢درصد را نشان می دهد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه