گزارش تصویری/
تصاویر/کارگاه سنتی و صنعتی پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق پیدا میکند به طوری که کارگاههای شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص میدهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه