logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سرلشکر سلامی:

ماموریت داریم از اقشار کم‌توان حمایت کنیم/ امضای تفاهم‌نامه ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی

ماموریت داریم از اقشار کم‌توان حمایت کنیم/ امضای تفاهم‌نامه ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
سرلشکر سلامی در آیین امضای تفاهم نامه ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی با مشارکت بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ماموریت داریم از جنبه‌های مختلف به اقشار کم توان توجه و از آن‌ها حمایت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاه نیوز، پیش از ظهر امروز ( چهارشنبه) با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسدان انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تفاهم نامه ساخت واحدهای مسکونی در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ستاد فرماندهی کل سپاه امضا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این اقدام با محوریت بسیج ۵۰ هزار واحد مسکونی ویژه محرومان و افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) طی مدت دو سال ساخته می‌شود.

,

سرلشکر سلامی در این مراسم با بیان اینکه براساس تاکیدات مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) ماموریت داریم از جنبه‌های مختلف به اقشار کم توان توجه و از آن‌ها حمایت کنیم، گفت: تلاش کردیم که شرایط زندگی شرافتمندانه را برای آن‌ها فراهم آوریم تا از امکانات نسبی مناسبی برخوردار شوند.

,

وی با تشکر از اجرای برنامه کمک‌های مومنانه در یک سال گذشته گفت: ما برای ساخت این ۵۰ هزار واحد مسکونی کاملا جدی هستیم و از همه فرماندهان می‌خواهم در اجرای این کار امکانات خود را به کار گیرند تا ان شاءالله در ۲۴ ماه آینده این واحد‌ها آماده و به نیازمندان تحویل شود.

,

فرمانده کل سپاه افزود: این واحد‌ها در همه استان‌ها ساخته می‌شود و نقطه آغاز جریان برای مسکن دار کردن این اقشار است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه