اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس هواشناسی آمل اعلام کرد

کاهش دما هوای مازندران تا هفته آینده

کاهش دما هوای مازندران تا هفته آینده
هوشنگ بهزادی گفت: شاهد کاهش دما تا ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد خواهیم بود، وزش باد نسبتا شدید، رگبار، باران و رعد و برق، وزش باد نسبتاً شدید و مواج شدن دریا را مواجه می شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هوشنگ بهزادی در گفت وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به شرایط  سطح زرد و هشدار هواشناسی اظهار کرد: با ایجاد شکل‏ گیری جریانات خنک شمالی و عبور متناوب امواج که از دیروز شروع شده بود تا امروز ادامه دارد.

وی با بیان نوع مخاطره در چند روز آینده، خاطرنشان کرد: شاهد کاهش دما تا 5 تا 10 درجه سانتیگراد خواهیم بود، وزش باد نسبتا شدید، رگبار، باران و رعد و برق، وزش باد نسبتاً شدید و مواج شدن دریا را مواجه می شویم.

رئیس هواشناسی آمل تصریح کرد: آسیب به سازه های کم مقاوم و پوشش خزانه های برنج از رخدادهایی است که پیش بینی می شود، به همین خاطر به مقاوم‏سازی پوشش گلخانه‌ها و خزانه برنج ، ...بپردازند.

بهزادی ادامه داد: کوهنوردان در حال حاضر به ارتفاعات صعود نکنند، از چرای دام در مناطق مرتفع به دلیل وقوع صاعقه پرهیز کنند.

وی با اشاره به پیش بینی وضع هوای مازندران، گفت: تا دوشنبه هفته آینده تداوم ناپایدارخواهیم داشت، و از بعدازظهر امروز در مناطق ساحلی و جلگه ای گاها بارندگی و وزش باد و در ارتفاعات رگبارورعدوبرق و وزش باد را شاهد هستیم.

رئیس هواشناسی آمل بیان کرد: از پنجشنبه هوایی ابری گاهی با بارندگی و وزش باد و از اواخر وقت با کاهش ناپایداری و از جمعه هوایی نیمه ابری و در بعدازظهر و شب با افزایش ابر در ارتفاعات با رگبار پراکنده در مازندران مواجه خواهیم بود.

این کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: از شنبه هوایی نیمه ابری بتدریج ابری با رگبار پراکنده و از شب با بارندگی و وزش باد و از یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده بارندگی ، وزش باد و کاهش دما شاهد خواهیم بود.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به تغییرات الگوها و نقشه های هواشناسی در فصل بهار، تغییرات پیش بینی نیز معمولا در این فصل بیشتر بوده و لذا در صورت مشاهده چنین تغییراتی ، سعی می شود پیش بینی جدید تهیه و در دسترس قرار گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه