اخبار داغ

جام جهانی و انتخابی المپیک شیرجه| آغاز کار تیم شیرجه ایران با پرش از سکوی ۱۰ متر

جام جهانی و انتخابی المپیک شیرجه| آغاز کار تیم شیرجه ایران با پرش از سکوی ۱۰ متر
مجتبی ولی پور در روز سوم مسابقات جام جهانی و رقابت‌های انتخابی المپیک شیرجه فردا(دوشنبه) با پرش در دور مقدماتی سکوی ۱۰ متر کار خود را آغاز می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات جام جهانی و رقابت‌های انتخابی المپیک شیرجه ۱۱ الی ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به میزبانی شهر توکیو با حضور ۶۱ شیرجه رو در تخته سه متر و ۵۳ شیرجه رو در سکو برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ولی پور شیرجه روی با تجربه ایران در سومین روز از این مسابقات فردا(دوشنبه) ساعت ۸:۳۰ به وقت ایران با پرش از سکوی ۱۰ متر در دور مقدماتی این ماده با حریفان خود به رقابت خواهد پرداخت.

,

عصر امروز(یکشنبه) ملی پوشان ایران زیر نظر مربیان تمرینات خود را پیگیری می‌کنند تا برای جدال با رقبای خود با تمامی توان آماده شود. ولی پور در آخرین تمریناتش پیش از رقابت فردا در سکوی ۱۰ متر با روحیه بالا حرکات خود را اجرا می‌کند.

,

مجتبی ولی‌پور و حمید کریمی با هدایت محمدرضا شکول و شهنام نظر‌پور دو شیرجه روی اعزامی ایران به این مسابقات هستند تا علاوه بر رقابت با حریفان خود برای کسب سهمیه المپیک تلاش کنند.

,

برنامه شیرجه روهای ملی پوش ایران در مسابقات جام جهانی شیرجه – ژاپن 

, برنامه شیرجه روهای ملی پوش ایران در مسابقات جام جهانی شیرجه – ژاپن ,

روز سوم ۱۳ اردیبهشت  (۳ May)

,

ساعت ۸:۳۰ به وقت تهران – مرحله مقدماتی سکوی ۱۰ متر 

,
  • مجتبی ولی پور 
,
  • مجتبی ولی پور 
  • ,

    روز پنجم ۱۵ اردیبهشت (۵ May) 

    ,

    ۵:۳۰  به وقت تهران – مرحله مقدماتی تخته ۳ متر 

    ,
    • مجتبی ولی پور 
    • حمید کریمی 
    ,
  • مجتبی ولی پور 
  • ,
  • حمید کریمی 
  • ,

    اسامی شیرجه رو های اعزامی به مسابقات جام جهانی شیرجه و انتخابی المپیک – توکیو: 

    ,
    1. مجتبی ولی پور 
    2. حمید کریمی
    ,
  • مجتبی ولی پور 
  • ,
  • حمید کریمی
  • ,
    • محمدرضا شکول  (مربی) 
    • شهنام نظرپور (مربی)
    ,
  • محمدرضا شکول  (مربی) 
  • ,
  • شهنام نظرپور (مربی)
  • ,

    انتهای پیام/

    ]
    • برچسب ها
    • #
    • #
    • #

    به اشتراک گذاری این مطلب!

    ارسال دیدگاه