logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه ای:

کشورهای اسلامی باید از مردم مظلوم فلسطین در برابر رژیم جعلی صهیونیستی حمایت کنند

کشورهای اسلامی باید از مردم مظلوم فلسطین در برابر رژیم جعلی صهیونیستی حمایت کنند
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه ای خواستار محکومیت جنایات صهیونیست ها در فلسطین و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین با امکانات مالی، سیاسی و بین المللی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه ای خواستار محکومیت جنایات صهیونیست ها در فلسطین و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین با امکانات مالی، سیاسی و بین المللی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
متن بیانیه بدین شرح است:
, متن بیانیه بدین شرح است:,
بسم الله الرحمن الرحیم
,
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم
,
ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد.(سوره محمّد آیه 7)
,
جنایات وحشیانه و ظالمانه صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی، قدس شریف و دیگر مناطق فلسطین بار دیگر چهره کریه استکبار و صهیونیسم بین الملل را به نمایش گذاشت.
,
رژیم منحوس صهیونیستی با پشتیبانی شرکایش از جمله‌ آمریکای جنایتکار دست به شهادت غیرنظامیان و فلسطینیان بی گناه می زند که این اقدام خلاف قوانین و قواعد بین المللی است و نشان دهنده ضعف و ناتوانی آنها در پیاده سازی طرحهایشان از جمله معامله قرن و عادی سازی روابط با سران سازشکار برخی از کشورهای عربی است و همچنین تلاشی برای نجات این رژیم کودک کش از منجلاب زوال است.
,
اکنون مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (دام عزه) به خوبی راه را برای ملت آزاده و سرافراز فلسطین روش نمودند و فرمودند: " این جنایات در جلوی چشم جهانیان قرار دارد و همه باید با محکوم کردن آن، به وظایف خود عمل کنند. صهیونیست‌ها جز زبان زور چیزی نمی‌فهمند لذا فلسطینی‌ها باید با افزایش قدرت و مقاومت خود، جنایتکاران را به تسلیم شدن و توقف اقدامات وحشی‌گرانه مجبور کنند."
,
 ملت سرافراز فلسطین همچون گذشته با راهبری مقام معظم رهبری(دام عزه) با شجاعت، قدرت و توانمندی در برابر این جنایتکاران ایستادگی کرده و در برابر آنها تعظیم نکرده است و این راه روشن را تا آزادی قدس شریف و پیروزی نهایی ادامه می دهد.
,
رئیس جمهور محترم نیز در سخنان خود در جلسه هیات دولت تاکید کرد: " مگر مردم مظلوم غزه و قدس شریف چه کرده اند که اینهمه علیه آنها کشتار و جنایت می کنید، صهیونیست های جانی که کشتار می کنند نسبتی با هیچ دینی ندارند. چرا کشورهای مسلمان و بزرگ همسایه فلسطین مثل مصر و اردن و  دیگر کشورها در مقابل این جنایات سکوت کرده اند."
,
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری تجاوزات اخیر رژیم کودک کش و غاصب اسرائیل که با چراغ سبز آمریکای تروریست و حامیان آن، صحنه های دلخراش ضد انسانی را در غزه و برخی مناطق فلسطین انجام می دهند، شدیداً محکوم کرده و با افتخار اعلام می کند که از مردم عزیز فلسطین  و مقاومت آن حمایت کرده و از سازمان ملل می خواهد در برابر این جنایات سکوت نکند و همچنین از دولتها، روسای جمهور، موسسات بین المللی، روسای مجالس کشورهای اسلامی و سازمان سران کشورهای اسلامی و آزادگان جهان درخواست دارد با اتحاد و همدلی به یاری و پشتیبانی مردم سرافراز و غیرتمند فلسطین بشتابند و از نظر امکانات مالی، سیاسی و بین المللی در برابر اسرائیل غاصب و جنایتکار که به دنبال یهودی سازی قدس و ادامه شهرک سازی و آواره کردن مردم آن منطقه می باشد، بایستند و نگذارند قبله اول مسلمین مورد اهانت و هجمه قرار گیرد و از مردم فلسطین پشتیبانی کنند قطعاً اسرائیل نابود خواهد شد و وعده خداوند متعال تحقق پیدا خواهد کرد.
,
إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِینَ آمَنُوا فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَیَوْمَ یَقُومُ الْأَشْهَادُ(سوره غافر آیه 40)
,
ما البته رسولان خود و اهل ایمان را هم در دنیا ظفر و نصرت می‌دهیم و هم روز قیامت که گواهان به شهادت برخیزند.
,
به امید رهایی قدس عزیز
,
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری
,
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه