logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

فرماندار ایجرود:

بسیج و فرهنگ بسیجی را به نسل جوان معرفی کنیم

بسیج و فرهنگ بسیجی را به نسل جوان معرفی کنیم
فرماندار ایجرود گفت: بسیج در همه عرصه ها بسیار توانمند ظاهر شده و هفته بسیج فرصتی است تا بسیج ، فرهنگ بسیجی و نقش بسیج در توسعه سیاسی ،فرهنگی، پاسداری از استقلال کشور بیش از گذشته به نسل های جوان معرفی شوند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوین خبر،محمد باقر اکبر پورصبح امروز در جلسه ستاد هماهنگی هفته بسیج با اشاره به فرمان تاریخی حضرت امام(ره) در خصوص تشکیل بسیج و اهمیت آن، بسیج را شجره طیبه در جامعه خواند و بیان کرد: بسیج و بسیجی مصداق کاملی از ایثار، رشادت، فداکاری است.
اکبرپورگفت: بسیجیان از زمان تشکیل بسیج مستعضفین تاکنون خالصانه و بدون هیچ ادعایی در راه ساندگی، پیشرفت و توسعه کشور تلاش کردند.
وی افزود: بسیج در همه عرصه ها بسیار توانمند ظاهر شده و هفته بسیج فرصتی است تا بسیج ، فرهنگ بسیجی و نقش بسیج در توسعه سیاسی ،فرهنگی، پاسداری از استقلال کشور بیش از گذشته به نسل های جوان معرفی شوند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوین خبر,
,
,

فرماندار ایجرود اظهار کرد: بسیج بعد از پیروزی کشورمان در جنگ تحمیلی در راه سازندگی و آبادانی ایران اسلامی تلاش بسیاری کرد و توسعه کنونی کشور هم مدیون فعالیت بسیجیان است.
در ادامه حجت الاسلام محمدی مطلق امام جمعه ایجرود ضمن تبریک هفته بسیج گفت: فکر بسیجی نشات گرفته از آموزه های دین مبین اسلام و سنت پیامبر اکرم(ص) است که امروز در تمامی کشورهای مسلمان به ثمر نشسته است.
حجت الاسلام محمدی مطلق گفت: بسیج شجره طیبه ای است که براساس آرمان و ایده و اعتقادات برگرفته از فرهنگ عاشورایی شکل گرفته است.
وی افزود: به برکت خون شهدا و ایثارگری رزمندگان امروز بسیج به درخت تنومندی تبدیل شده است و در تمامی معادلات سیاسی و نظامی منطقه تاثیرگذار است.
امام جمعه ایجرود اظهارداشت: بسیج بعد از پیروزی کشورمان در جنگ تحمیلی در راه سازندگی و آبادانی ایران اسلامی تلاش بسیاری کرد و توسعه کنونی کشور هم مدیون فعالیت بسیجیان است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه