logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازدید رییس فراکسیون ورزش مجلس از فدراسیون بدنسازی

فروردین: بدنسازی با کمترین امکانات بیشترین اشتغال زایی را داشته است

فروردین: بدنسازی با کمترین امکانات بیشترین اشتغال زایی را داشته است
رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در محل فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام حاضر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی فروردین با حضور در فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، از بخش های مختلف فدراسیون بازدید و در ادامه، با رئیس و سایر اعضای فدراسیون، نشستی را برگزار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عبدالمهدی نصیرزاده، رییس فدراسیون بدنسازی در ابتدای این نشست اظهار داشت: بایستی بیان دارم کشورمان در چه حوزه ای به غیر از ورزش توان ایستادن جز ده کشور برتر دنیا را دارد وبا چه هزینه ای به این مهم دست پیدا کرده است! بودجه دستگاه ورزش کمتر از یک شصتم وزارت بهداشت است و اعتقاد راسخ داریم که مجلس با تدوین قوانین صحیح می تواند گره گشا مهمترین محدویت فدراسیون های ورزشی که محدودیت  مالی است باشد. در نظر گرفتن سهم اندک بودجه دستگاه متولی ورزش ازسوی دولتمردان از یک سو وعدم پرداخت حق پخش تلویزیونی در کشورمان از سوی دیگر باعث شده که سازمان های ورزشی کشورمان با مشکلات عدیده ای مواجه شوند. برهمین اساس سهم نزدیک به صفر رشته های زیر مجموعه این فدراسیون در رسانه ملی و عدم بهرمندی از ساختمان فیزیکی که  از مهمترین شروط هویت بخشی به یک سازمان می باشد از مهمترین چالش های پیشرو فدرلسیون بدنسازی است  که امیدواریم با تدبیر مسئولان سیاسی و ورزشی کشور سهم فدراسیون بزرگ بدنسازی در رسانه ملی افزایش وهرچه سریعتر بعد از سال ها انتظار فدراسیون بدنسازی صاحب خانه شود.

,

فروردین نیز در ادامه این نشست گفت: من خودم بر احوالات فدراسیون واقف هستم و پیش از این نیز از برنامه های آقای نصیرزاده حمایت کردم. در هر خانواده، حداقل یک نفر به رشته بدنسازی می پردازد. شاید در نظر اول، فوتبال به عنوان محبوب ترین رشته در جامعه ما مورد توجه قرار گیرد، اما فوتبال از قدیم بوده و مدتهاست درجا زده است. با توجه به تعداد باشگاه ها، مربیان و ورزشکارانی که به بدنسازی می پردازند، می توان با قاطعیت گفت که این رشته با حداقل امکانات، بیشترین اشتغال زایی را داشته است. همچنین شیوع کرونا نشان داد که بحث سلامت و مساله ورزش، تا چه اندازه باید مورد توجه قرار گیرد. از طرف دیگر این فدراسیون در هر دو بخش بانوان و آقایان فعال است و کمتر رشته ای این چنین در هر دو بخش فعالیت دارد.

,

وی درباره اهمیت مدال آوری ورزشکاران ایران در مسابقات مختلف گفت: وقتی پرچم ما در کشوری مثل آمریکا برافراشته می شود، این افتخار متعلق به کل کشور ایران است و با کمترین هزینه توانسته ایم موثرترین کار ممکن را انجام دهیم. به همین خاطر است که لازم است با استفاده از متخصصین ورزشی، از این پتانسیل استفاده کنیم تا آینده روشنی برای ورزش کشور رقم بخورد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه