اخبار داغ

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

مشارکت حداکثری سبب شکست اهداف دشمن است/ عبور از مشکلات با یک انتخاب شایسته امکان‌پذیر است

مشارکت حداکثری سبب شکست اهداف دشمن است/ عبور از مشکلات با یک انتخاب شایسته امکان‌پذیر است
حسینی گفت: در چند سال گذشته عملکردهای ضعیف سبب اثر منفی در انتخابات است اما یک انتخاب شایسته سبب رفع مشکلات می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین صابری در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص انتخابات و مشارکت حداکثری گفت: انتخابات یکی از مصادیق مردم سالاری دینی و نشانه اقتدار ملی ایران اسلامی است این اقتدار با حضور مردم  افزایش پیدا خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر رفتار رسانه های بیگانه را مورد بررسی قرار دهیم آنها خواهان کاهش مشارکت در انتخابات هستند، گفت: امروز دشمن در حال تلاش برای کاهش مشارکت و همچنین تضعیف انتخابات و درصدد آسیب و لطمه به اقتدار کشور است در این شرایط متقابلا همه ملت یک مشارکت حداکثری داشته باشند.

,

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری موجبات شکست و نامیدی دشمنان است، بیان کرد: به هر اندازه رای مردمی بالاتر باشد، کارگزاران وظیفه و مسئولیت خواهند داشت در قبال این رای مسئولیت پذیر باشند.

,

صابری با بیان اینکه از دیگر ابعاد پشتوانه مردمی در انتخابات به معنای حمایت از نظام اسلامی است، گفت: سیاسیون و جناح ها در خصوص افزایش مشارکت وظیفه ای مضاعف دارند زیرا آنها به عنوان رجال و الگو برای مردم محسوب می شوند بنابراین باید شرایط یک مشارکت حداکثری را فراهم کنند.

,

وی اذعان داشت: عملکردهای ضعیف، سو مدیریت ها می تواند در انتخابات اثر منفی داشته باشد اما می توان با یک انتخاب مناسب و با یک روشنگری درصدد حل و رفع مشکلات گام برداشت.

انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه