logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

همه بیمارستان های کشورهای مختلف را رفته ام!

حاجی آخوندزاده: باید جلوی فرار نخبه ها را بگیریم/ با ورزش می شود بدون هیچ هزینه ای مردم را خوشحال کرد

حاجی آخوندزاده: باید جلوی فرار نخبه ها را بگیریم/ با ورزش می شود بدون هیچ هزینه ای مردم را خوشحال کرد
قهرمان جودوی ایران و آسیا گفت: باید جلوی فرار نخبه ها را در ورزش بگیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود حاجی آخوندزاده قهرمان سابق جودوی ایران و آسیا با اشاره به تعصب ورزشکاران به میهن و تاثیرات آن اظهار داشت: به نظر من تعصب ملی در هر ورزشکاری چه کم و چه زیاد در مسابقات مختلف وجود دارد و تقویت شدن آن منوط به بهره برداری درست در تمرینات می تواند باشد. ما زمانی که کارهای روانی انجام می دهیم و نسبت به آن کارها تعصب داریم، باعث می شود که بهتر تمرین کنیم و در مسابقات بهتر ظاهر شویم که مصداق بارز آن در بحث روانی است. من در بازیهای المپیک آتن ۵ ماه قبل از مسابقات دچار آسیب دیدگی شدم و تمرینات بسیار محدودی داشتم و فقط در یک اتاق تمرینات ذهنی و روانی انجام می دادم و فکر می کردم که تماشاچیان در حال تشویق من هستند. در مسابقه با یک حریف گرجستانی مبارزه داشتم و که یونان او را خریده بود و تماشاچیان آمده بودند تا او را تشویق کنند. در ابتدای مسابقه به او امتیاز دادم ولی تمرینات ذهنی که انجام دادم  خیلی تاثیر داشت و فکر می کردم مردم در حال تشویق کردن من هستند و همین ذهنیت باعث شد رو به جلو پیش روم و حریف را ضربه فنی کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او از خاطره انگیزترین برخوردش از طرف مردم گفت: یک بار از مسابقات برمی گشتم و در آن مسابقه مدال طلا گرفته بودم و در فرودگاه یک خانم مسن به استقبال من آمد و از فرط خوشحالی گریه می کرد. این ها چیزهایی است که با پول نمی توان خرید و بار سنگینی را بر دوش ما می گذارد. این ورزش چیزی هست که می شود با آن و بدون هیچ هزینه ای مردم را خوشحال کرد و با چیز دیگری قابل قیاس نیست.

,

قهرمان جودوی ایران و آسیا از تاثیرات این اتفاقات در زندگی افزود: این موارد در زندگی هم بی تاثیر نیست. ما شاید از لحاظ مالی وضعیت خوبی نداشتیم ولی من از زمان نوجوانی در حال برگزاری مسابقات سنگین بودم، وزن کم می کردم و ماه ها غذا نمی خوردم. در یک مسابقه دستم از لباس جودو بیرون زد و تا کنون فکر می کنم همه بیمارستان های کشورهای مختلف را رفته باشم. حتی در یک بازی من قهرمان شدم و قرآن را در کشوری که اعتقادی به آن نداشتند، بالا بردم. پشت همه این اتفاقات انگیزه و تعصب ملی وجود داشت و تقویت و ارج نهادن به این موضوع بسیار حائز اهمیت می باشد.

,

حاجی آخوندزاده که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، در پایان گفت: بحث فرار نخبه ها همیشه مساله نگران کننده ای برای کشور بوده و ما باید جلوی این قبیل اتفاقات را در ورزش هم بگیریم و بستری فراهم کنیم تا این قبیل از اتفاقات در ورزش رخ ندهد. این موضوع به ورزشکار و شخصیت فردی او برمی گردد. یک حرکت اشتباه از طرف ورزشکاران که خوشایند عموم مردم نباشد، آسیب به سزایی به جامعه وارد می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه