اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

دانا گزارش می دهد؛

روایت «نفوذی‌ها» با طعم زیرخاکی

روایت «نفوذی‌ها» با طعم زیرخاکی
فصل دوم سریال «زیرخاکی» با ادامه گفتمان جلیل سامان، در فضایی طنز و کمدی روایتی از نفوذ نیروهای ضد انقلاب به دستگاه های تازه تاسیس انقلابی را مطرح کرده است.
[

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سریال «زیرخاکی 2» این شب ها از شبکه اول سیما در حال پخش است. سریالی به کارگردانی جلیل سامان که فصل نخست آن در ماه رمضان سال گذشته توانست عنوان پربیننده ترین سریال ماه رمضانی را از آن خود کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «زیرخاکی 2»,

هر چند این سریال پیش از پخش فصل نخست آن با حاشیه هایی همراه بود که می رفت پخش آن را با مشکل روبرو کند، اما در هنگام پخش با استقبال بسیار مخاطبان روبرو شد به طوریکه علاقمندان این سریال منتظر پخش فصل دوم آن در ماه رمضان امسال بودند که به دلیل آماده نشدن این سریال در زمان مشخص، فصل دوم این سریال به بعد از ماه رمضان موکول شد.

,

شاید این شب ها که فضای رسانه ای جامعه، درگیر مناظره های انتخاباتی و خبرهایی از این دست شده، این سریال آنچنان که باید دیده و نقد نشده است و در لابلای اخبار فراوان سیاسی و انتخاباتی کمتر به آن پرداخته شده است و جای تدبیر بیشتری بود که لااقل پس از برگزاری انتخابات، این سریال روانه آنتن می شد.

,

جلیل سامان که پس از سه گانه موفق خود با موضوع گروهک منافقین (ارمغان تاریکی، پروانه و نفس) به یکباره با تغییر لحن و با رفتن به سراغ ژانر طنز و کمدی، با هوشمندی همان گفتمان خود را این بار با داستانی کمدی روانه آنتن کرد، توانست بازخوردهای مثبتی از این اتفاق به دست آورد.

,

فریبرز باغبیشه، فردی که تمام زندگی خود را به دنبال پیدا کردن زیرخاکی و گنج سپری کرده، طی اتفاقاتی در پیش از انقلاب، گرفتار زندان و نیروهای ساواک می شود و سامان با ادامه گفتمان پیشین کارنامه خود و اشاره به فعالیت های نیروهای ضد انقلاب و گروه های چپ و ساواک و گریزی به فعالیت های نیروهای انقلابی در هوانیروز، در داستانی طنز همه این ها را روایت گری می کند.

,

, ,

در فصل نخست زیرخاکی، تماشاگر با فریبرزی روبرو می شود که از فعالیت های سیاسی جامعه کاملا بدون اطلاع است و این بی خبری و ورود او به زندان های ساواک، به طنز داستان کمک کرده تا حرف ها و کنایه های کارگردان با زبان طنز رنگ و بوی تازه ای به خود بگیرد؛ اما در فصل دوم سریال، تماشاگر با فریبرزی مواجه می شود که به قول خودش زیر شکنجه ساواک بوده و حالا با همان فعالیت های پیش از انقلاب، با سفارش فرهاد، در جهاد استخدام شده است؛ اما کماکان پیگیر هدف خود یعنی به دست آوردن گنج و زیرخاکی خود است.

,

جلیل سامان نیز با همان خط طنز و کمدی اینبار داستان «نفوذی ها» را در کنار ماجرای فریبرز دنبال می کند؛ نادر فلاح در نقش «اسکندر» که پیش از انقلاب به عنوان نفوذی ساواک در زندان حضور داشته، حالا پس از انقلاب با همکاری نیروهایی که در سازمان های تازه تاسیس انقلابی به عنوان خرابکار نفوذ کرده اند در حال همکاری است تا نقشه های خود را عملی کنند.

, جلیل سامان نیز با همان خط طنز و کمدی اینبار داستان «نفوذی ها» را در کنار ماجرای فریبرز دنبال می کند؛ نادر فلاح در نقش «اسکندر» که پیش از انقلاب به عنوان نفوذی ساواک در زندان حضور داشته، حالا پس از انقلاب با همکاری نیروهایی که در سازمان های تازه تاسیس انقلابی به عنوان خرابکار نفوذ کرده اند در حال همکاری است تا نقشه های خود را عملی کنند.,

نمی شود از زیرخاکی، جلیل سامان و قصه طنز او نوشت ولی از پژمان جمشیدی و پختگی بازی او پس از یک دهه اشاره نکرد؛ پژمان جمشیدی که پس از پایان فوتبال خود، هنرپیشگی را شاید اتفاقی با بازی نقش خود در سریال «پژمان» شروع کرد، شاید فکرش را نمی کرد که روزی پله های پیشرفت و ترقی را به این سرعت طی کند و حالا تهیه کنندگان فیلم و سریال ها می توانند به راحتی روی بازی او و گیشه سینما و یا مخاطبان تلویزیون حساب ویژه باز کنند.

, نمی شود از زیرخاکی، جلیل سامان و قصه طنز او نوشت ولی از پژمان جمشیدی و پختگی بازی او پس از یک دهه اشاره نکرد؛ پژمان جمشیدی که پس از پایان فوتبال خود، هنرپیشگی را شاید اتفاقی با بازی نقش خود در سریال «پژمان» شروع کرد، شاید فکرش را نمی کرد که روزی پله های پیشرفت و ترقی را به این سرعت طی کند و حالا تهیه کنندگان فیلم و سریال ها می توانند به راحتی روی بازی او و گیشه سینما و یا مخاطبان تلویزیون حساب ویژه باز کنند.,

پژمان جمشیدی در کنار ژاله صامتی زوج باور پذیری را در سریال زیرخاکی بازی کرده اند که به گواه بسیاری از فعالان فضای مجازی و کارشناسان رسانه، نمونه موفق آن را کمتر می شود در سریال های تلویزیونی به یاد آورد. طنازی، مهارت در بازی و حفظ این راکورد در طی این دو فصل از این زوج بازیگر و البته هدایت جلیل سامان به عنوان کارگردان باعث شده که سریال زیرخاکی از جمله سریال های موفق این سال های تلویزیون باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه