پیشکسوت ورزشی در رشتخوار:
دشمن نمیخواهد عزت ایران اسلامی را ببیند/ دشمن را با حضور در انتخابات مأیوس میکنیم
پرتو گفت: در ۲۸ خرداد با حضور پرشور و میلیونی خودمان در انتخابات مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهیم زد و با حضور خود کاری خواهیم کرد تا کسانی که نمیخواهند، اقتدار، عزت و سربلندی میهن عزیزمان را ببیند، از تلاش خود مایوس شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد پرتو پیشکسوت فوتبال و فوتسال شهرستان رشتخوار با اشاره به انتخابات مهم پیش رو، در گفت و گو با صبح توس؛ گفت: ما جامعه ورزشی مثل همیشه در صحنه حاضر و به نیابت از تمام شهیدان و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در انتخابات شرکت خواهیم کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,این پیشکسوت ورزشی با دعوت از عموم مردم جهت رقم زدن انتخاباتی پرشور در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰بیان داشت: شما دوست و هموطن و همشهری عزیز هم در انتخابات شرکت کنید ما امروز با حضور پرشور و میلیونی خودمان در انتخابات مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهیم زد و با حضور خود کاری خواهیم کرد تا کسانی که نمیخواهند، اقتدار، عزت و سربلندی میهن عزیزمان را ببیند، از تلاش خود مایوس شوند.
,
پرتو در پایان، افزود: از همه میخواهم تا هم ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در پای صندوقهای رای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا حاضر و برگ زرینی دیگر در تاریخ سرنوشت ساز میهن عزیزمان رقم بزنند.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه