logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تنها یک گام برداشته‌ایم

اسکوچیچ: هنوز سرمربی ایران هستم، چیز بیشتری برای اضافه کردن ندارم/ ذهن خود را مشغول قرعه کشی و رقبا نمی‌کنم

اسکوچیچ: هنوز سرمربی ایران هستم، چیز بیشتری برای اضافه کردن ندارم/ ذهن خود را مشغول قرعه کشی و رقبا نمی‌کنم
سرمربی کروات تیم ملی فوتبال گفت: اینکه بتوانم ذره‌ای مردم ایران را خوشحال کنم، باعث افتخارم خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی فوتبال در سالن همایش‌های سازمان صداوسیما و در دیدار اعضای تیم ملی فوتبال با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و عبدالعلی علی‌عسگری رئیس سازمان صداوسیما، اظهار داشت: در این یک سال و نیم گذشته شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم. سختکوشی زیادی داشتیم و شرایط کرونا باعث شد مدام بازی‌های ما به تعویق بیفتد و حتی میزبانی‌ بازی‌های‌مان را گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: وقتی به بحرین رسیدیم، فشار چهار برد روی ما بود. واقعاً راحت نیست در یک کشور ثالث بازی کنید و چهار برد به دست بیاورید. این در حالی بود که سایر تیم‌ها سه بازی داشتند و ما چهار بازی انجام دادیم.

,

اسکوچیچ در پایان تاکید کرد: از بازیکنان به خاطر تلاش‌شان تشکر می‌کنم، همچنین از فدراسیون فوتبال که بهترین شرایط را به وجود آورد. اینکه بتوانیم مردم ایران را ذره‌ای خوشحال کنیم باعث افتخار من است. ما تنها یک گام برداشته‌ایم و باید برای رسیدن به هدف نهایی راه درست را پیش برویم.

,

دراگان اسکوچیچ پس از اتمام مراسم تجلیل از ملی پوشان فوتبال در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: به لحاظ روانی مدیریت کردن این شرایط خیلی سخت بود زیرا ما جای کوچک ترین لغزشی نداشتیم. همین طور باید حواس‌مان را از لحاظ مصدومیت بازیکنان و بار فشاری که در تمرینات روی آنها بود جمع می‌کردیم. به دلیل شرایط بد آب و هوایی چهار بازی در این دوره فشرده انجام دادیم. این تنها اولین قدم بود و تازه شروع مسیرمان است. مسیر طولانی داریم تا تیم قوی و قوی‌تری بسازیم.

وی درباره قرعه‌کشی مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا گفت: اکنون مهم ترین موضوع برای من این است که صعود کردیم و خیلی به اینکه قرعه‌کشی دور بعدی به چه شکلی خواهد بود، فکر نمی کنیم. الان دوست دارم از این دوره استفاده کنم، بروم و خانواده‌ام را ببینم و کمی به آرامش برسم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره اینکه با توجه به ادعای شهاب‌الدین عزیزی خادم قراردادش با تیم ملی تمام شده و در این شرایط برنامه اش برای آینده چیست، توضیح داد: هنوز هم سرمربی هستم.

اسکوچیچ در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به تمدید مرحله به مرحله قراردادش، آیا همچنان با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد، عنوان کرد:‌ اگر اطلاعات بیشتری دارید خوش به حال‌تان! چیز بیشتری برای اضافه کردن ندارم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه عزیزی‌خادم اعلام کرده قرارداد سرمربی تیم ملی به اتمام رسیده‌، گفت: اکنون قصد استراحت دارم و از شما(خبرنگاران) هم به دلیل اینکه آمدید و با من صحبت کردید، ممنون هستم اما بگذارید از این بردی که آورده‌ایم لذت ببریم. برای این صحبت‌ها وقت زیاد است.

سرمربی تیم ملی فوتبال درباره اینکه با توجه به پیروزی‌هایش با تیم ملی کشورمان دوست دارند وی همچنان در این تیم بماند، گفت: گفتم اکنون اوضاع به این شکل است که بازی ها تمام شده و می‌خواهم از بردی که به دست آورده‌ایم لذت ببرم. بعدش درباره این مسائل صحبت‌ می کنیم. شرایط خیلی سختی را حل کردیم و اکنون هم وقت استراحتم است. بعدا برای  صحبت کردن نسبت به این موارد فرصت هست.

اسکوچیچ درباره اینکه حدود دو ماه دیگر رقابت‌های مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی شروع می‌شود، تصریح کرد: نه وقت کافی برای این صحبت ‌ها است. خیال تان راحت باشد زیرا تیم ‌مان را آماه خواهیم کرد.

وی درباره اینکه برایش تفاوتی ندارد تیم ملی در مرحله بعدی با چه تیم هایی هم گروه شود، گفت: ذهن خود را مشغول این فکرها نمی‌کنم. هر قرعه ای به ما بخورد با آن مواجه می‌شویم و چیزی نیست که دست ما باشد. برای مواجهه با هر چیزی و هر تیمی آماده هستیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه