logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

نماینده ولی فقیه در مازندران:

مشارکت حداکثری در انتخابات نشان‌دهنده استکبارستیزی ملت ایران است

مشارکت حداکثری در انتخابات نشان‌دهنده استکبارستیزی ملت ایران است
محمدباقر محمدی لائینی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: مقابله با فتنه‌های داخلی، حضور در صحنه‌ها و استکبارستیزی با انتخابات به اوج خواهد رسید و امکان تعیین سرنوشت به دست خودمان فراهم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نمازجمعه ساری با تاکید بر داشتن تقوی الهی اظهار داشت باید پارسا بود و از دنیا برای توشه آخرت بهره گرفت.

وی همچنین سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی و تبلیغات دینی را گرامی داشت و با تقدیر از تلاش‌های این سازمان اظهار داشت: تبلیغات اسلامی بسیار مهم است و همه باید برای آن اهمیت ویژه ای در زندگی قائل باشیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: همه مردم باید مبلغ دین باشند و از تبلیغات و مبلغان دینی استفاده و بستر را برای تبلیغات دینی فراهم کنند.

امام جمعه ساری با اشاره به امکانات محدود سازمان تبلیغات خواستار فراهم شدن حداکثر امکانات توسط مسئولان برای این سازمان شد و گفت: طی ۱۴۰۰ سال گذشته تبلیغات اسلامی مردمی بوده است و نباید به دولت تکیه کرد.

محمدی لائینی خواستار ثبت موقوفاتی برای تبلیغات اسلامی شد و ترویج و فرهنگ سازی در این بخش را الزامی دانست.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ترور و ۱۷ هزار شهید این بخش اظهار داشت: دکتر چمران شهیدی بود که پرچم عرفان را در میدان‌ها برافراشته اشت.

امام جمعه ساری با اظهار اینکه ایران اسلامی به همت جوانان دانشمند نخبه توانست واکسن بومی ایرانی ضد کرونا را تولید کند، افزود: اکنون ششمین کشور دنیا در این پروژه مهم و علمی هستیم.

وی ادامه داد: ضریب امنیت وتاثیرگذاری واکسن داخلی بیشتر و یا مشابه واکسن‌های خارجی است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت روز انتخابات و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی اظهار داشت: به فرمایش مقام معظم رهبری، ملت ایران، از انتخابات امروز خیر خواهند داد.

وی با بیان اینکه همواره برای ما خیر و سود داشته است، ادامه داد: به گفته سردار حاجی زاده، امروز قوی‌ترین موشک، رأی ملت است.

محمدی لائینی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: مقابله با فتنه‌های داخلی، حضور در صحنه‌ها و استکبارستیزی با انتخابات به اوج خواهد رسید و امکان تعیین سرنوشت به دست خودمان فراهم شده است.

امام جمعه ساری با عنوان اینکه اگر قهر کنیم، دیگران سرنوشت ما را می‌سازند، گفت: باید با رأی دادن، خود سرنوشت مان را رقم زنیم و امروز استکبار جهانی بسیج شدند تا مردم را از رأی دادن منصرف کنند.

محمدی لائینی تصریح کرد: برای اینکه نظام پشتوانه مردمی داشته باشید باید حضوری باشکوه داشته باشیم و ملت ایران حضوری یکپارچه و همگانی پای صندوق‌های رأی خواهند داشت.

نماینده ولی فقیه در مازندران از مسئولان اجرایی و نظارت انتخابات خواست تا نسبت به تأمین به موقع تعرفه‌های رأی گیری اقدام کنند و گفت: متأسفانه برخی از حوزه‌های با تأخیر نسبت به رأی گیری اقدام کردند که پذیرفته نیست.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه