رئیس ستاد انتخابات کشور:

اصل برای وزارت کشور روند رای گیری مناسب است/ فراهم شدن تمامی زمینه‌ها برای اخذ رای از افراد واجد شرایط

اصل برای وزارت کشور روند رای گیری مناسب است/ فراهم شدن تمامی زمینه‌ها برای اخذ رای از افراد واجد شرایط
عرف تاکید کرد: اصل برای وزارت کشور این است که روند رای گیری به نحو مناسبی انجام گیرد و در سراسر کشور خوشبختانه این اتفاق به نحو مطلوبی در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با شبکه خبر در خصوص مسائل طرح شده در خصوص اخلال در روند رای گیری از طریق دستگاههای فنی گفت:  به استانداران و فرمانداران ابلاغ شده که هر جا مشکل فنی دارند؛ حتما رای گیری به صورت دستی اخذ شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه در این شرایط خاص بار سنگین به سیستم الکترونیکی وارد می شود، گفت: این موضوع باعث شده که نواقصی ایجاد شود که البته بلافاصله موضوع مورد پیگیری و حل شد و اکنون به اذعان رئیس هیات نظارت مرکزی، مشکلی در فرایندهای  برگزاری انتخابات وجود ندارد.
,
 
,
رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: اصل برای وزارت کشور این است که روند رای گیری به نحو مناسبی انجام گیرد و در سراسر کشور خوشبختانه این اتفاق به نحو مطلوبی در حال انجام است.
,
 
,
عرف با بیان اینکه تلاش ستاد انتخابات کشور این است که تمامی زمینه های لازم  برای اخذ رای از افراد واجد شرایط فراهم شود و  هیچ کس نباید  بدون رای دادن از شعبه خارج شود؛ گفت: وظیفه ما این است که به شکل قانونمند همه زمینه‌های لازم را برای رای گیری فراهم کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه