logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس:

اعلام وضعیت بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان در نامه به وزیر بهداشت و کشور/ برخوردهای انجام شده برای مقابله با کووید ۱۹ بازدارنده نیست

اعلام وضعیت بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان در نامه به وزیر بهداشت و کشور/ برخوردهای انجام شده برای مقابله با کووید ۱۹ بازدارنده نیست
حسینعلی شهریاری گفت: برخوردهای صورت گرفته در زمینه مقابله با شیوع بیماری کرونا بازدارنده و کافی نیست، علاوه بر اینکه به وزیر بهداشت درباره شرایط بحرانی کرونا در سیستان وبلوچستان نامه نوشتم، رونوشتی از آن را به وزیر کشور هم ارسال کردم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌ و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: شرایط کنونی کرونا در سیستان و بلوچستان ناشی از بی توجهی مردم است.

وی ادامه داد: در هر بار سفر به زاهدان متوجه شدم که مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گویا اتفاقی نیفتاده و کرونا در کشور وجود ندارد.
 
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تالارهای برگزاری مراسم و رستوران ها باز است و مراسم عروسی، عزاداری کاملا برگزار می شود و گویا شرایط طبیعی است.
 
شهریاری عنوان کرد: وقتی کسی شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کند شرایط کنونی رقم می خورد، در دیگر نقاط کشور هم پیک کرونا دیده شد و اینجا هم مردم رعایت نمی کردند.
 
وی گفت: علاوه بر اینکه به وزیر بهداشت درباره شرایط بحرانی کرونا در سیستان وبلوچستان نامه نوشتم، رونوشتی از آن را به وزیر کشور هم ارسال کردم زیرا وی نیز در این  زمینه مسئولیت دارد.

نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم
 
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: پیگیری های لازم در حال انجام است، اما مردم باید به طور جدی شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند، اگر رعایت نشود نگرانیم‌ که هم تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان زیاد شود و هم مرگ و میرهای افزایش داشته باشد.
 
شهریاری اظهار کرد: برخوردهای صورت گرفته در زمینه مقابله با شیوع بیماری کرونا بازدارنده و کافی نبود که اگر بود این اتفاقات در استان رخ نمی‌داد.
 
وی ادامه داد: اختیارات مربوط به ستاد مقابله با بیماری کروناست که رئیس آن استاندار سیستان و بلوچستان است و از اعضای اصلی آن هم دادستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی است و هر تصمیمی در این ستاد گرفته شود قابلیت اجرا دارد.
 
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: اما وقتی مماشات می شود و برخوردی صورت نمی گیرد، عادی انگاری می شود و نتیجه همین بحران کنونی است.
 
شهریاری عنوان کرد: این ستاد اختیارات کامل دارد و می تواند تصمیمات لازم را برای استان بگیرد.
 
شایان ذکر است؛ رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر بهداشت یادآور شد موج جدید بیماری کرونا در استان‌های جنوبی و شرق کشور باعث افزایش تعداد بیماران و مرگ و میر شده و متاسفانه استاندار سیستان و بلوچستان علیرغم توصیه‌های متخصصان و دلسوزان، حاضر به ایجاد محدودیت‌های لازم برای کنترل بیماری منحوس کرونا نیست.

در ادامه این نامه آمده است؛ خواهشمند است دستور فرمائید هرچه سریع تر از سوی مقامات ذیربط دستورات لازم به جناب استاندار داده شود، بدیهی است در صورت ادامه روند موجود در روزهای آینده با افزایش مبتلایان و مرگ و میر بیشتر هموطنان مواجه خواهیم شد که مسئولیت آن به عهده مسئولان ذیربط به ویژه استاندار سیستان و بلوچستان خواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم , نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه