logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در روزی پر نوسان؛

بورس در تقابل فروشندگان و خریداران مثبت ماند/ تغییر مالکیت بیش از ۱۱ میلیارد سهم در تالار شیشه‌ای

بورس در تقابل فروشندگان و خریداران مثبت ماند/ تغییر مالکیت بیش از ۱۱ میلیارد سهم در تالار شیشه‌ای
شاخص کل بورس تهران امروز با ۴۷۴۷ واحد افزایش به ارتفاع یک میلیون و ۲۳۸ هزار واحد رسید و حقیقی‌ها بیش از ۳۷ میلیارد تومان پول وارد بازار سرمایه کردند.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام امروز یکشنبه با گرایش مثبت و بسیار پرنوسان معاملات خود آغاز کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاخص کل بورس به عنوان نماگر بازار در یک ساعت نخست معاملات دومین روز هفته با توجه به افزایش عرضه‌ها منفی شد و افتی حدود ۳ هزار واحد را ثبت کرددر ساعات میانی و نیمه دوم معاملات با افزایش تقاضا روند بازار به سمت مثبت تغییر کرد.

,

شاخص کل بورس در نیمه دوم معاملات رشد بیش از ۶ هزار واحد را ثبت کرده بود که باز هم عرضه افزایش یافت و رشد شاخص را کاهش داد؛ در نهایت بورس با رشد بیش از ۴۷۰۰ واحد سبزپوش ماند؛ شاخص هم وزن هم امروز مثبت بود ولی شاخص فرابورس منفی شد.

,

بازار سهام به نوعی امروز تقابل فروشندگان و خریداران بود که در ابتدا فروشندگان تاثیر گذار بود اما در ادامه خریداران این تقابل را به سمت مثبت تغییر دادند.

,

معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۱۸۷ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۳ میلیون سهم و اوراق مالی بود.

, معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۱۸۷ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۳ میلیون سهم و اوراق مالی بود.,

ارزش کل معاملات بازار سرمایه به بیش از ۹۴۳۶ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۷۱۲۲ میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها بیش از ۳۷ میلیارد تومان پول وارد بازار کردند.

,

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز جاری با ۴۷۴۷ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۸ هزار و ۴۸۵ واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با ۱۴۱۷ واحد مثبت عدد ۳۸۲ هزار و ۳۲۶ واحد را ثبت کرد.

, شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز جاری با ۴۷۴۷ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۸ هزار و ۴۸۵ واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با ۱۴۱۷ واحد مثبت عدد ۳۸۲ هزار و ۳۲۶ واحد را ثبت کرد.,

معامله گران در بورس بیش از ۹ میلیارد و ۴۵۴ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۸۶۰ هزار معامله به ارزش ۷۲۸۸ میلیارد تومان دادوستد کردند.

,

نمادهای سرمایه گذاری تامین اجتماعی، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، پتروشیمی جم و پتروشیمی نوری بیشترین اثر مثبت را بر شاخص گذاشتند و در مقابل نمادهای فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران با بیشترین اثر منفی مانع رشد بیشتر شاخص شدند.

,

شاخص کل فرابورس ایران هم با ۰.۱۲ کاهش به ۱۷ هزار و ۷۶۷ واحد رسید.

, شاخص کل فرابورس ایران هم با ۰.۱۲ کاهش به ۱۷ هزار و ۷۶۷ واحد رسید.,

معامله گران در فرابورس بیش از یک میلیارد و ۵۸۹ میلیون سهم و اوراق مالی را در ۳۲۷ هزار نوبت و به ارزش بیش از ۲۱۴۸ میلیارد تومان دادوستد کردند.

,

نمادهای صنعتی مینو، تولید نیروی برق دماوند، ذوب آهن اصفهان و گروه صنعتی میراث فرهنگی با بیشترین اثر منفی در قرمز شدن شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند و در مقابل نمادهای سرمایه گذاری صبا تامین و شرکت آهن و فولاد ارفع با بیشترین اثر مثبت مانع ریزش بیشتر شاخص شدند. 

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه