رییس اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل آذربایجان‌غربی:

توزیع قطره چکانی شیر خشک‌های رژیمی در آذربایجان‌غربی/ کمبودی از بابت شیرخشک نداریم

توزیع قطره چکانی شیر خشک‌های رژیمی در آذربایجان‌غربی/ کمبودی از بابت شیرخشک نداریم
صیادی فر گفت: توزیع قطره چکانی شیرخشک‌های رژیمی در آذربایجان‌غربی برای پیشگیری از قاچاق بوده و هیچ‌گونه کمبودی از بابت انواع شیرخشک نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزاد صیادی فر در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به درج خبری مبنی بر کمبود شیرخشک در ارومیه و برخی شهرها اظهار کرد: هیچ کمبودی از بابت شیرخشک رژیمی در استان وجود ندارد و صرفا به دلیل پیشگیری از قاچاق توزیع به صورت قطره چکانی و درج در سامانه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ر اروم نیوز،,

وی، افزود: چند نوع شیر خشک برای تغذیه نوزادان وجود دارد که شامل معمولی، یارانه ای و رژیمی است و اگر در سال ۹۷ مثلا تعداد ۷۰ هزار شیرخشک رژِیمی در داروخانه ها توزیع می شد الان هم با توجه به اینکه رشد جمعیتی تقریبا افزایش کمی داشته به همان میزان و یا کمی بیشتر است.

,

رئیس اداره فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل آذربایجان غربی اضافه کرد: سامانه ای برای نظارت بر نحوه توزیع شیرخشک های رژیمی طراحی شده تا نحوه توزیع شیرخشک بررسی شود و در آن تعداد شیرخشک های موجود در هر داروخانه مشخص است.

,

صیادی فربا اشاره به اینکه مردم می توانند در صورت مشاهده تخلف در توزیع شیرخشک های رژیمی با شماره های ۳۲۷۷۲۰۲۳  و ۳۲۷۷۲۰۲۴ معاونت غذا و دارو و نیز ۳۲۷۵۸۳۴۵ شماره مستقیم اداره فرآورده های طبیعی و سنتی تماس حاصل کنند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه