logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در نامه‌ای به استاندار تهران اعلام شد؛

انتقاد اتاق اصناف از تعطیلی‌ مکرر؛ بانک‌ها و سازمان‌ مالیاتی هم تعطیل شود

انتقاد اتاق اصناف از تعطیلی‌ مکرر؛ بانک‌ها و سازمان‌ مالیاتی هم تعطیل شود
رئیس اتاق اصناف تهران در نامه‌ای به استاندار تهران اعلام کرد که با وجود شرایط بد اقتصادی امکان تعطیلی واحدهای صنفی وجود ندارد، اما برای اثربخشی بیشتر کنترل بیماری کرونا در صورت لزوم باید بانک‌ها و سازمان‌های مالیاتی نیز همراه با اصناف تعطیل شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور ستاد ملی کرونا چندین بار ممنوعیت‌هایی را برای فعالیت اصناف اعلام کرده است که بر اساس این محدودیت‌ها برخی گروه‌های شغلی برای مدتی مجبور به تعطیل کردن واحدهای صنفی خود شده‌اند.

این درحالی است که علیرغم تعطیلی واحدهای صنفی، سازمان‌ها و ارگان‌هایی که با حوزه اصناف در ارتباط‌اند از جمله بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و... مجاز به فعالیت هستند و بر این اساس اصناف حتی در شرایط تعطیل مکلف به پرداخت تعهدات مالی خود هستند.

بنابراین تعطیلات مکرر و کاهش سطح درآمد اصناف با وجود برقراری تعهدات مالی مشکلات اصناف را دوچندان کرده است که پیرو این مسأله رئیس اتاق اصناف طی نامه‌ای به استاندار تهران خواستار تعطیلی ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط با اصناف شده‌ است تا ضمن اثربخشی بیشتر در کنترل بیماری کرونا، مشکلات و آسیب‌های ناشی از ویروس کرونا فقط بر دوش اصناف قرار نگیرد.

در نامه قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران به محسن بندپی استاندار استان تهران آمده است:

جناب آقای دکتر محسنی بندپی
استاندار محترم استان تهران

سلام علیکم؛

احتراماً، همان گونه که مستحضرید شرایط اقتصادی صاحبان صنوف و خانواده‌های آنها، به مرحله‌ای از بحران و آسیب‌های مختلف رسیده است که دیگر امکان تعطیلی واحدهای صنفی برای فعالان اقتصادی ممکن نیست و از سوی دیگر فشارهای روحی و روانی آستانه تحملی برای صنوف باقی نگذاشته است. لذا با توجه به وضعیت بسیار بد فعالان اقتصادی به دلیل تعطیلی پی در پی آنها از سوی ستاد ملی کرونا و افزایش هزینه‌های صنوف از جمله حامل‌های انرژی، مالیات، هزینه پرسنلی، اجاره واحد صنفی، عوارض پسماند شهرداری و ده‌ها معضل و مشکل دیگر، وضعیت را به سمتی هدایت کرده است، در این شرایط مدیریت و کنترل صنوف را غیرقابل پیش بینی کرده است.

طبق گزارشات واصله نارضایتی از ادامه تعطیلی صنوف بسیار بالاست و صاحبان صنوف و بازاریان تاکید دارند «همراه اصناف، سازمان‌ها و ارگان‌هایی که با حوزه اصناف از جمله بانک‌ها، سازمان‌های امور مالیاتی و... نیز همگام با اصناف باید تعطیل گردند» و نباید بار همه مشکلات و آسیب‌های ویروس کرونا به دوش اصناف قرار گیرد. آنها تاکید دارند اگر قرار باشد تعطیلی طبق روال گذشته صرفا برای حوزه اصناف اعمال شود، امکان نافرمانی صنوف از رعایت و پذیرش دستورهای صادرشده بسیار بالاست و ممکن است همراه چالش‌های خیابانی و اعتراضات صنفی همراه شود. لذا از محضر جنابعالی درخواست در این خصوص ارائه طریق گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

و من الله التوفیق
قاسم نوده فراهانی
رئیس اتاق اصناف تهران

,
,
,

انتهای پیام

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه