logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تأکید رئیس کل دادگستری هرمزگان بر تسریع در تکمیل پروژه ساماندهی پساب بندرعباس

تأکید رئیس کل دادگستری هرمزگان بر تسریع در تکمیل پروژه ساماندهی پساب بندرعباس
صالحی ضمن تأکید بر لزوم تسریع در تکمیل پروژه ساماندهی پساب بندرعباس، هشدار داد: با دستگاه‌های متولی که در عمل به وظایف قانونی خود همکاری لازم را نداشته باشند، برخورد خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در جریان دیدار حسن خلج طهرانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با وی، خواستار تسریع در اجرای طرح ساماندهی پساب شهر بندرعباس با مدیریت منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس شد.

صالحی ساماندهی خورها و پساب فاضلاب بندرعباس را مطالبه ای عمومی برشمرد و خطاب به مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس تأکید کرد: ضرورت دارد از تمامی ظرفیت‌ها برای سرعت بخشی به تکمیل این پروژه استفاده کنید.

وی مهمترین وظیفه مسئولان را خدمت به مردم عنوان کرد و یادآور شد: با دستگاه های مسئول که در عمل به وظایف قانونی خود مرتکب ترک فعل شوند و همکاری لازم را نداشته باشند، برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: صنایع استان هرمزگان نباید عمل به مسئولیت‌های اجتماعی را فراموش کنند چرا که بدون توجه به این موضوع، توسعه پایدار محقق نخواهد شد.

حسن خلج طهرانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس نیز در این دیدار ، ضمن ارائه گزارشی از مراحل اجرای طرح ساماندهی پساب فاضلاب شهر بندرعباس ، بر لزوم تکمیل این پروژه با همکاری دستگاه های مسئول و در چارچوب برنامه زمانبندی شده تأکید کرد.

وی با بیان اینکه ارزش کل سرمایه گذاری پروژه ساماندهی پساب بندرعباس هزار میلیارد ریال است ، تصریح کرد: ایمیدرو، فولاد هرمزگان جنوب، پالایش نفت بندرعباس در فاز نخست، گروه گسترش سرمایه گذاری بین المللی ارزش (مادکوش)، صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز، صنایع ملی مس ایران و صبا فولاد خلیج فارس در قالب “شرکت تأمین زیرساخت خلیج فارس”، سرمایه گذاران این طرح عظیم ملی می باشند.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه