logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

از محل درآمد موقوفات کشور صورت گرفت؛

اهدای ۲ هزار بسته معیشتی به اقشار آسیب‌پذیر جنوب شرق کشور

اهدای ۲ هزار بسته معیشتی به اقشار آسیب‌پذیر جنوب شرق کشور
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ۲ هزار بسته معیشتی به اقشار آسیب پذیر سیستان و بلوچستان اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام هادی مومنی مقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: از این میزان بسته اهدایی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از محل درآمدهای موقوفات منطبق، هزار بسته معیشتی و بهداشتی را به ارزش تقریبی ۶ میلیون ریال جهت توزیع بین اقشار آسیب پذیر سیستان وبلوچستان ارسال کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت به وجود آمده و تعطیلی بسیاری از مشاغل سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در صدد تهیه بسته های معیشتی و بهداشتی با پیگیری های اداره کل اوقاف استان برآمده که مرحله اول توزیع بین نیازمندان سیستانی و بلوچستانی توزیع خواهد شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: بسته های خریداری شده با حضور گروه های جهادی در موقوفه زائرسرای امام رضا (ع) آماده شده و از فردا در مناطق حاشیه نشین استان توزیع می شود.

وی اظهار کرد: همچنین اداره اوقاف و امور خیریه زاهدان با همکاری مساجد ۲۵۰ بسته معیشتی و بهداشتی به ارزش تقریبی سه هزار و پانصد میلیون ریال تهیه کرده که با همکاری هیئت امنای مساجد به جامعه هدف نیازمند که از قبل شناسایی شده اند، اهدا می شود.

مومنی مقدم گفت: این بسته ها شامل برنج، رب، ماکارونی، نخود، لپه، عدس، قند، چای، روغن، تن ماهی، ماسک و مواد ضد عفونی است.

وی افزود: کل مبلغ حمایتی سازمان اوقاف کشور تاکنون ۵ میلیارد ریال بوده که با پیگیری های این اداره کل ارسال شده و در روزهای آینده کمک های خیران به استان ارسال می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان همچنین لوازم بیمارستانی توسط اداره اوقاف شهرستان زاهدان جهت توزیع بین بیمارانی که در منزل دوره بیماری را طی می کنند تهیه شده که شامل رابط های یک بار مصرف دستگاه اکسیژن و ۱۲دستگاه اکسیژن سنج کوچک است.

وی ادامه داد: هزینه کمک های درمانی ۳۲ میلیون ریال بوده که بیشتر جهت بیماران نیازمندی که توان درمان در بیمارستان ندارند تهیه و  ۱۵۰ گان هم جهت استفاده گروه های جهادی خریداری شده است.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه