اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

علی‌نژاد: صرفه‌جویی چشم‌گیری در هزینه‌های ایران نادو رخ داده/ ۱۲۵ هزار یورو از آزمایشگاه کلن پس گرفته شد

علی‌نژاد: صرفه‌جویی چشم‌گیری در هزینه‌های ایران نادو رخ داده/ ۱۲۵ هزار یورو از آزمایشگاه کلن پس گرفته شد
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: برای اولین بار در روابط نادو و آزمایشگاه کلن، ۱۲۵ هزار یورو از آزمایشگاه کلن پس گرفته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی‌نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و رئیس شورای مرکزی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ اظهار داشت: از ابتدای همکاری ایران نادو تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ در صورتحساب‌های ارسالی به ایران مبلغ ۱۹٪ مالیات بر ارزش افزوده محاسبه می‌شد. با توجه آن که مالیات اشاره شده مبلغ قابل توجهی را شامل می‌شد، مذاکره با آزمایشگاه برای حذف این آیتم در دستور کار قرار گرفت. مکاتبات متعددی با کلن انجام شد، با توجه به اثبات پرداخت مالیات به دولت توسط فدراسیون پزشکی که متولی هزینه‌های ستاد هست، اداره مالیات آلمان متقاعد شد لذا ایران نادو را از پرداخت مالیات معاف نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان گفت: به علاوه تمام مبالغ پرداختی‌های پیشین به کلن از سال ۲۰۱۶ نیز بررسی شد و در نهایت مبلغ ۱۲۵۰۰۰ یورو قابل استرداد اعلام شد. ایران نادو به اندازه مبلغ فوق بستانکار شده و هزینه‌های آتی ستاد از این مقدار کسر خواهد شد، همچنین برای همیشه ۱۹٪ از صورتحساب‌های آتی نیز کسر می‌شود. لازم به ذکر است که ایران نادو در شرایط عادی هر سال بین ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ نمونه‌گیری با هزینه تقریبی ۲۰۰ تا ۲۶۰ هزار یورو انجام می‌دهد و کاهش ۱۹ درصدی صرفه‌جویی چشمگیری را شامل خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه