logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

تزریق واکسن "کوو ایران برکت" در بجنورد آغاز شد/ عروسی و عزا در راس عوامل افزایش ابتلا به کرونا در خراسان شمالی

تزریق واکسن "کوو ایران برکت" در بجنورد آغاز شد/ عروسی و عزا در راس عوامل افزایش ابتلا به کرونا در خراسان شمالی
سید احمد هاشمی گفت: یک هزار و ۵۰۰ دوز واکسن برکت نیز وارد استان شده و از امروز صبح تزریق آن در استان خراسان شمالی آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، سید احمد هاشمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه شهرستان های فاروج و گرمه در استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند، گفت: همچنین شهرستان های بجنورد، اسفراین و شیروان در وضعیت قرمز و های راز و جرگلان، مانه و سملقان و جاجرم در وضعیت نارنجی هستند.وی با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۵ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری شده اند، گفت: براساس آخرین آمار تا این لحظه ۲۹۳ نفر در بیمارستان به سر می برند.

هاشمی با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور ۴۸ درصد است، گفت: هم اکنون شاهد استقرار اپیدمی پنجم کرونا در استان هستیم و در روزهای آتی تعداد موارد بستری افزایش خواهد یافت.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنان شاهد تجمعات مردم و برگزاری مراسم های عروسی و عزا در سطح استان هستیم که متاسفانه به دلیل ساده انگاری در این موضوع باعث افزایش روند ابتلا شده ایم.

هاشمی ادامه داد: استان به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی در وضعیت نارنجی است و عوامل متعددی به ویژه عادی انگاری و عدم رعایت مسائل بهداشتی و نزدن ماسک در مجامع عمومی در این خصوص تاثیرگذار بودند.

این مقام مسئول گفت: هم اکنون بیش از ۵۰ درصد تخت های بیمارستانی اختصاصی برای بیماران کووید ۱۹ در اشغال این بیماران قرار دارد و با روند افزایشی بیماران، احتمال کمبود تخت وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: تاکنون ۸۶هزار دوز واکسن وارد خراسان شمالی شده که از این تعداد ۱۲هزار دوز آن مربوط به شهرستان اسفراین و ۷۴هزار دوز نیز مربوط به شهرستان بجنورد بوده است.

هاشمی گفت: یک هزار و ۵۰۰  دوز واکسن برکت نیز وارد استان شده است و از امروز صبح تزریق آن در استان خراسان شمالی آغاز شده است.

وی در انتها اضافه کرد: متوسط مرگ و میر روزانه ناشی از کرونا در خراسان شمالی بین دو تا سه نفر است که نشان می دهد هنوز افزایش پیدا نکرده است. متوسط بستری های روزانه کرونا نیز ۴۰ تا ۶۰ نفر است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه