logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بزرگترین مشکل برگزار کننده مسابقات مربوط به حمل و نقل است

سجادی: تکواندو باید نتایج بهتری می‌گرفت/ ۹۰ درصد کشورها به ژاپن اعتراض می‌کنند

سجادی: تکواندو باید نتایج بهتری می‌گرفت/  ۹۰ درصد کشورها به ژاپن اعتراض می‌کنند
سرپرست کاروان ایران در المپیک گفت: فدراسیون و کارشناسان تکواندو برای علت این نتایج باید چاره‌ای بیندیشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک در مورد عملکرد کاروان ایران تاکنون اظهار داشت: آنچه خبر خوبی بود، پیروزی ورزشکار ما در تیراندازی و کسب طلا در روز نخست بود که تاثیر روانی خوبی بر کاروان داشت. امیدوارم در روزهای آینده نیز خبرهای خوبی را بشنویم.

سرپرست کاروان المپیک ایران در خصوص نتایج والیبال گفت: تیم منسجمی دارد و خوب کار کردند و با آمادگی آمدند. نتیجه بازی اول آنها مقابل لهستان خوب بود. در سالن بودم و دیدم تیم ما تاکتیک و تکنیک داشت. مهارت‌های فردی بازیکنان هم خوب بود. سرمربی به خوبی در مقابل تیمی که از شانس های مدال المپیک است، تیمش را رهبری کرد. لهستان ممکن است از ایران باخته باشد ولی نمی‌توان گفت تیم خوبی نیست و سوابق آن نشان می‌دهد که یک تیم حرفه‌‌ای است. بسکتبال نیز تیم خوبی است و بچه ها زحمت کشیدند.

سجادی در مورد نتایج تکواندو اذعان داشت: نتایج خوبی در المپیک نگرفت. جدا از ناهید کیانی که توقع مدال از او نبود، پسران باید بهتر ظاهر می‌شدند. هم فدراسیون و هم کارشناسان باید علت آن را پیدا کنند و فدراسیون باید چاره‌ای بیندیشد.

سجادی درمورد شرایط دهکده المپیک نیز بیان کرد: در دهکده و ورود تیم‌ها و ورزشکاران به ژاپن مشکلی نداریم. اوایل روند کار در فرودگاه کند بود و تراکم ورود ورزشکار وجود داشت. یکی از بزرگترین مشکل برگزار کننده مسابقات که هنوز هم حل نشده، مربوط به حمل و نقل است. در دوره های قبل راننده از قبل مشخص بود اما اینجا باید از روز قبل ماشین خودمان را رزرو کنیم. همین امروز از ساعت ۱۰ تا ۱۰:۴۰ در گرما معطل بودیم. بعد هم راننده در شهر گم شده و آنقدر دیر شد که تصمیم گرفتم به جای بدمینتون، به سالن بوکس بروم. در جلسه سرپرست کاروان ‌ها که هر دو‌ سه روز یکبار برگزار می‌شود، ۹۰ درصد کشورها اعتراض می‌کنند ولی هیچ اتفاقی نمی‌افتد.  

وی در ادامه افزود: از نظر تغذیه و بهداشتی شرایط بسیار خوب است ولی به خاطر حفظ شرایط و کنترل اعتراضات، هر روز تست می‌گیرند. تاکید کردم ورزشکاران هر روز تست بدهند تا بهانه‌ای ایجاد نشود.

سجادی در نهایت درمورد نتایج کاروان گفت: نمی‌توانم پیش‌گویی کنم ولی امیدوارم کاروان ایران در توکیو نتایج قابل قبولی کسب کند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه