اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در بحث استعدادیابی اهمیت خاصی قائل هستیم؛

کامرانی‌فر: برای کسب میزبانی رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی با دبیرکل AFC دیدار می‌کنیم/ مسئله حق پخش تلویزیونی را بررسی خواهیم کرد

کامرانی‌فر: برای کسب میزبانی رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی با دبیرکل AFC دیدار می‌کنیم/ مسئله حق پخش تلویزیونی را بررسی خواهیم کرد
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: باید تمام نهادها در این مسیر کنار فدراسیون باشند و به کمک ما بیایند تا بتوانیم میزبانی مسابقات را بدست بیاوریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن کامرانی‌فر، دبیرکل این فدراسیون پیرامون آغاز به‌ کار سامانه استعدادیابی فدراسیون اظهار داشت: یکی از طرح های خیلی مهمی که از ابتدای حضور شهاب الدین عزیزی خادم در فدراسیون مورد نظر بوده توسعه و گسترش فوتبال پایه و استعدادیابی در سطح کشور است و با دستور مستقیم وی این پلتفرم زیر نظر کمیته جوانان آغاز بکار کرد. برای اجرای این سامانه مبلغی نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که برنامه آن توسط میرشاد ماجدی طراحی و شروع شد که خوشبختانه با استقبال قابل توجهی روبرو شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه افزود: آنچه مسلم است این امر مهم بخاطر اجرای بحث عدالت در تمام نقاط کشور است. بازیکنان رده سنی پایه بعد از ثبت اطلاعات شخصی خود در سامانه تعریف شده از سوی فدراسیون فوتبال در چهار منطقه کشور مورد ارزیابی قرار می گیرند و بهترین ها به تیم های ملی فوتبال پایه راه پیدا می کنند.
,
 
,
سرپرست دبیرکلی با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون به فوتبال پایه عنوان داشت: برای اولین بار است که این اتفاق در فوتبال رخ داده است. شخص عزیزی خادم اعتقاد دارد که نباید استعدادیابی مختص قسمت خاصی از کشور باشد، بلکه تمام بازیکنان مستعد در اقصی نقاط کشور دیده و مورد ارزیابی قرار بگیرند. همچنین نگاه فدراسیون به فوتبال بانوان هم بسیار ویژه است و بزودی برای بانوان هم طرح استعدادیابی آغاز خواهد شد. فدراسیون فوتبال توجه خاصی به فوتبال پایه آقایان و بانوان دارد. این پلتفرم می تواند شروع اتفاقات خوب برای تیم های ملی آینده باشد. ضمن اینکه در آینده بودجه تخصیص شده نیز برای اجرای این سامانه تزریق خواهد شد، چرا که بحث استعدادیابی یکی از مهمترین اهداف رئیس فدراسیون است و کمیته جوانان با تمام توان برای اجرای این طرح ملی فوتبال قدم بردارد.
,
 
,
کامرانی فر در خصوص میزبانی مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بیان داشت: یکی از مسائل مهم و کلیدی میزبانی رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی، پخش تلویزیونی مسابقات است. بزودی جلسه ای در این باره با داتو ویندزور جان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهیم داشت. در این جلسه یکی از موارد مهم شرایط میزبانی مسابقات، حق پخش تلویزیونی است، را بررسی خواهیم کرد.
,
 
,
سرپرست دبیرکلی در پایان گفت: به هرحال شرایط میزبانی این مسابقات فراتر از قدرت و اختیارات ارکان فدراسیون فوتبال است. باید تمام نهادها در این مسیر کنار فدراسیون باشند و به کمک ما بیایند تا بتوانیم میزبانی مسابقات را بدست بیاوریم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه