logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

سیاست‌های اشتباه حمایتی، بازار مرغ را آشفته کرد/ تعطیلی ۲۰۰ مرغداری به دلیل عدم تامین سرمایه در گردش

سیاست‌های اشتباه حمایتی، بازار مرغ را آشفته کرد/ تعطیلی ۲۰۰ مرغداری به دلیل عدم تامین سرمایه در گردش
منصورعلی زارعی گفت: اشکالات موجود در بازار گوشت مرغ به واسطه عملکرد مرغداران نیست بلکه سیاست‌های غلط حمایتی و تنظیم بازاری باعث بروز این معضل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصورعلی زارعی کیاپی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، در خصوص نظارت بر توزیع گوشت مرغ در بازار و دو نرخی بودن این محصول، گفت: میزان تولید گوشت مرغ تا درب کشتارگاه کاملا کنترل شده است و درحال حاضر امکان تخلف برای مرغداران وجود ندارد.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حوزه کشتارگاه و بازار گوشت مرغ نظارتی وجود ندارد، ادامه داد: فشارهایی که بر تولیدکنندگان در زمینه تامین نهاده‌ها و جوجه یک روزه وارد شد باعث شد تا برخی از مرغداران جوجه ریزی نکنند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر مرغداران نتواند یک دوره جوجه ریزی کنند اثرات آن تا 3 ماه مشهود است، عنوان کرد: در مقطعی از زمان به مرغداران اجازه داده شد تا 10 درصد از مرغ تولیدی خود را با قیمت آزاد در بازار عرضه کنند اگر تولیدکننده‌ای در این زمینه مرتکب تخلف می‌شد برای یک دوره جوجه یک روزه این واحد متخلف را تامین نمی‌کردند.

زارعی با بیان اینکه به دلیل عدم ارائه تسهیلات با قیمت مناسب به منظور تامین سرمایه در گردش در استان مازندران حدود 200واحد مرغداری تعطیل شده است زیرا مرغداران با توجه به افزایش قیمت جوجه یک روزه سرمایه‌ای برای جوجه ریزی ندارند، گفت: اگر ارز تخصیص یافته به واردات مرغ در قالب تسهیلات ارزان قیمت در اختیار مرغداران قرار می‌گرفت می‌توانند مرغ کشور را تامین کنند، سیاست‌های غلط اعمال شده در صنعت پرورش مرغ فشار اصلی را بر تولیدکننده وارد کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: اشکالات موجود در بازار گوشت مرغ به واسطه عملکرد مرغداران نیست بلکه سیاست‌های غلط حمایتی و تنظیم بازاری باعث بروز این معضل شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه