logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل:

سقف بستری تمام بیمارستان‌های آمل پُر شده است/ شرط فروکش کردن پیک پنجم کرونا

سقف بستری تمام بیمارستان‌های آمل پُر شده است/ شرط فروکش کردن پیک پنجم کرونا
احمد علی رمضانی با اشاره به اینکه سقف بستری تمام بیمارستان‌های آمل پُر شده است، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور و آمل به زیر 40 رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی رمضانی در گفتگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: با توجه به سهل انگاری جامعه و عدم رعایت به پروتکل ها تعداد بیماران کرونایی بسیار زیاد شده اند و اگر نحوه بستری موقت که بیشترین موارد بستری در استان بودیم انجام نمی شد، بیمارستان های ما دچار بحران می‌شدند.

وی با بیان اینکه سقف تمامی بیمارستان های آمل پر شده است، خاطرنشان کرد: استان های دیگر که بحران اعلام کردند به ازای هر  صد هزار نفر 16 نفر بستری شدند، ولی در استان ما بیش از 30 نفر بستری می شوند.

رئیس شبکه بهداشت آمل تنها راه مقابله با ویروس کرونا را رعایت پروتکل های خواند و اظهار کرد: برای موج های بعدی واکسیناسیون را انجام میدهیم ، در این موج تنها راه رعایت پروتکل هاست.

وی  واکسیناسیون را از سیاست های دولت در پیشگیری از بیماری کرونا خواند و اظهار کرد: از همه امکانات برای واکسیناسیون استفاده می کنیم، نه تنها 5 مرکز تجمع واکسیناسیون داریم، بلکه همه مراکزبهداشت و درمان را موظف به خدمات واکسیناسیون کردیم،  حدودا 21 مرکز واکسیناسیون داریم، 5 مرکز تجمعی و مابقی مرکز بهداشت است.

رمضانی از واکسیناسیون  140 هزار نفر در آمل خبر داد و اظهار کرد: این تعداد  واکسن زدند که 20 هزار نفر مرحله دوم بودند و اگر واکسن موجود باشد، بین 8 تا 10 هزار روزانه واکسن می زنیم.

وی ادامه داد: اگر افراد برای واکسن مرکز تجعمی شلوغ بگذارند برای فردا یا ساعات دیگر، نگرانی برای  کمبود واکسن وجود ندارد، سیاست دولت برای کنترل بیماری واکسن است.

رئیس اداره بهداشت با بیان اینکه هر زمان که رعایت پرتکل ها به زیر 90  درصد رسید ما دچار مشکل شدیم، عنوان کرد: الان رعایت پرتکل های بهداشتی در کشور و همچنین آمل به زیر 40 رسیده است .

رئیس شبکه بهداشت با تاکید کلیه بیمارستان ها سقفشان پر شده است، خاطرنشان کرد: کادر درمان توان افزوده شدن بیمار ندارند، حتما با رعایت موارد ساده چون زدن ماسک و فاصله اجتماعی، نرفتن به مهمانی ها و دروهمی ها می توانند شهر را نجات دهند.

وی در خصوص سوال خبرنگار که چرا بیمارستان صحرایی در امل برپا نمی شود، بیان کرد: روال درمان سرپایی موقت اجرا کردیم و توانستیم بیمارانی که به بیمارستان ها مراجعه کردند مدیریت کنیم، معمولا مواردی که در کنترل نیست بیمارستان صحرایی احداث می کنند،  آمل میزان مرگ نسبت به  موارد بستری کمتر از میانگین استان است.

رمضانی از دلایل بیماران برای بستری خاطرنشان کرد: بستگی به عوامل مختلف بیماری زمینه ای، سن،  چاقی و..  اگر هیچ یک از این عوامل را نداشته باشد، بالای 50 درصد درگیری  داشته باشد و زیر 90 و 91 سطح اکسیژن پایین باشد بستری می کنیم، هر چند بستگی به حال بیمار دارد.

وی در پایان تصریح کرد: از صعود این موج متوقف شدیم، انتظار ما این است مردم رعایت کنند و  اگر این تعطیلات،  تعطیلی باشد و دورهمی نباشد، موج نزولی خواهیم داشت و در روزهای اینده موج پنجم فروکش خواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه