به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ این روزها به واسطه تحولات اقتصادی افغانستان و سیل جمعیت پناهجویان به سمت ایران، زنگ خطر خیز دوباره کرونا با ورود مهاجران در جنوب شرق و به تبع آن بحرانی تر شدن وضعیت سایر نقاط کشور، به صدا درآمده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,طبق گفته فرماندار زابل قریب به هزار و ۳۰۰ نفر از مهاجران افغان در اردوگاه های ایران اسکان یافته اند، مهاجرانی که می توانند دلیل قرمز شدن وضعیت این روزهای زابل باشند، آن هم در منطقه ای که تا پیش از این وضعیت بهتری داشت و حتی در پیک های سخت و بحرانی سیستان و بلوچستان، شرایط مناسب تری را نسبت به دیگر نقاط سپری می کرد.
بدون تردید در صورت عدم غربالگری و مراقبت های لازم، وضعیت بحرانی تر خواهد شد، بنابراین انتظار مردم محلی این است که متولیان بهداشت و درمان با تدابیر ویژه، نسبت به غربالگری مهاجران قبل از ورود به کشور و جداسازی بیماران اقدام کنند، چراکه اگر به این مهم توجه نشود به طور قطع بحران بزرگتری را در استانی شاهد خواهیم بود که از نظر زیرساخت ها شرایط خوبی ندارد، ماجرایی که در پیک گذشته به خوبی نمود پیدا کرد.
از سویی اگر از وقوع این اتفاق پیشگیری نشود، کادر درمان و مدافعان سلامت را که ماه هاست در سنگر مقابله با این ویروس منحوس با همه توان فعالیت می کنند و رمقی برایشان نمانده است، خسته تر خواهد کرد.
خطر شیوع موج دوباره کرونا در صورت اهمال کاری
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با خبرنگار ما در این رابطه هشدار داد و گفت: به دلیل تحولات افغانستان بسیاری از افاغنه به سمت مرز ایران فرار کردند و وارد کشور شدند، از مسئولان خواسته ایم که حتما مدیریت کنند و اجازه ندهند موج دوباره کرونا در منطقه شیوع پیدا کند.
وی ادامه داد: به طور جد نگران سیستان و بلوچستان به ویژه زاهدان هستم، بدون تردید اهمال کاری ها و عادی انگاری شرایط را بدتر می کند.
وضعیت زابل از قبل قابل پیش بینی بود
محمد هادی مرعشی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به وضعیت قرمز زابل بیان کرد: این وضعیت از گذشته برای زابل و ایرانشهر پیش بینی می شد، چراکه شرایط مناسب نبود، زاهدان تقریبا کنترل شد، اما بیماران این دو شهرستان در حال افزایش بودند.
وی ادامه داد: سعی کردیم با همکاری خیران ماسک رایگان در منطقه سیستان توزیع کنیم که در کنترل بیماری موثر بود و مردم نیز همکاری و رعایت کردند.
به گفته این مقام مسئول، شاخص رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور نزولی بود، اما در سیستان و بلوچستان به زیر نرم کشوری رسید که با همراهی خیران و همکاری رسانه ها وضعیت بهتری را شاهد هستیم، مردم هم متوجه جدیت ماجرا شدند و به پروتکل ها و توصیه ها توجه دارند.
وی با بیان این که موضوع کرونا در سیستان خیلی جدی نیست، ولی قابل کنترل است، افزود: در زابل خیلی خوب کار شده بود و در پیک های گذشته شرایط بهتری داشت، اما این روزها مقداری عدد بستری ها بالا رفته است، به همین دلیل وضعیت را قرمز اعلام کردند، تلاش می شود به گونه ای کار شود که وضعیت بهبود یابد و مردم هم بدانند کنترل بیماری سخت است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
, خطر شیوع موج دوباره کرونا در صورت اهمال کاری, خطر شیوع موج دوباره کرونا در صورت اهمال کاری,
,
,
,
,
,
, وضعیت زابل از قبل قابل پیش بینی بود, وضعیت زابل از قبل قابل پیش بینی بود,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه