logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مأموریتم تمام شده و به شهرداری برمی‌گردم؛

عسگری: به حضور ۲ ساله در خانواده کشتی افتخار می‌کنم/ همیشه در خدمت کشتی ایران خواهم بود

عسگری: به حضور ۲ ساله در خانواده کشتی افتخار می‌کنم/ همیشه در خدمت کشتی ایران خواهم بود
دبیر پیشین فدراسیون کشتی گفت: یکی از افتخاراتم در دوران زندگی‌ام خدمت به کشتی کشور و جامعه کشتی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، سیدجلال عسگری، دبیر پیشین این فدراسیون اظهار داشت: به‌عنوان عضو کوچکی از جامعه کشتی که سابقه دوستی و همکاری با علیرضا دبیر را از سال‌ها پیش در عرصه کشتی‌گیری و همچنین شهرداری و شورای شهر داشتم، برای خدمت به کشتی کشور مسئولیت دبیری فدراسیون بر عهده بنده قرار داده شد و یکی از افتخاراتم در دوران زندگی‌ام خدمت به کشتی کشور و جامعه کشتی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در مورد خاتمه مأموریتش در فدراسیون کشتی بیان داشت: در این دو سال نهایت تلاش و سعی خود را کردم که کارهای اجرایی کشتی را به نحو احسن انجام دهم و امیدوارم که تلاش انجام شده مورد قبول جامعه کشتی قرار گرفته باشد. پیش از حضور در فدراسیون کشتی، به عنوان معاون سازمان ورزش شهرداری تهران مشغول به خدمت بودم و طی مأموریتی در فدراسیون کشتی حضور یافتم، اما با توجه با اتمام مأموریتم و همچنین تغییر و تحولات به وجود آمده در شهرداری، می‌بایست به محل کار قبلی خود باز می‌گشتم.
,
 
,
دبیر پیشین فدراسیون کشتی با قدردانی از رئیس فدراسیون کشتی عنوان داشت: آقای دبیر مانند یک برادر بزرگتر در کنار من بود و من در این دو سال از تجربیات و مدیریت ایشان نهایت استفاده را بردم و امیدوارم که وی در ادامه راه نیز به موفقیت‌های بیشتر دست یابد. هر زمان که نیاز باشد در خدمت کشتی کشور هستم، از تمامی روسای هیئت‌های کشتی و همکارانم در فدراسیون کشتی بابت همکاری با این‌جانب نهایت تشکر و قدردانی را دارم و برای کشتی کشور در عرصه‌های پیش رو آرزوی موفقیت و سربلندی می‌کنم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه