logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

احمدی در گفت‌وگو با دانا:

اهداف و سیاست‌های اسماعیلی با رئیسی همگام و همراه است

اهداف و سیاست‌های اسماعیلی با رئیسی همگام و همراه است
نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اهداف و سیاست‌های اسماعیلی با رئیسی همگام و همراه است گفت: اگر وزرا واقعاً نگاه اجرایی به برنامه‌ها داشته باشند، می‌توانند موفق شوند.
[

«موسی احمدی»، نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص محمدمهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در بحث وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی مسائل و مشکلات بسیاری وجود دارد که بایستی حقیقتاً آستین‌ها را برای برطرف کردن آن‌ها بالا زد و کار فرهنگی انجام داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: اگر بخواهیم از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مباحث فرهنگی نگاه کنیم آنچه در دولت‌های گذشته دیده‌ایم نشان می‌دهد این وزارتخانه در خصوص  بحث مهندسی فرهنگی از انجام وظایف خود فاصله گرفته است، لذا کار در این حوزه زیاد است.
,
 
,
نماینده مردم عسلویه تصریح کرد: امیدوار هستم که آقای اسماعیلی رای اعتماد را از مجلس کسب کند و جزء اعضای کابینه سیزدهم باشد. برنامه‌های ایشان را دیده‌ایم و مطالب ارائه شده و اهداف و سیاست‌های ایشان با سیاست‌های رییس جمهور همگام، همسو و همراه است. برنامه‌های آقای اسماعیلی برنامه‌های خوبی است، منتهی ما تا الان برنامه‌های زیادی از وزرای گذشته دیده‌ایم و اگر ایشان و سایر وزرا واقعاً نگاه اجرایی به برنامه‌ها داشته باشند، می‌توانند موفق شوند.
,
 
,
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تا الان نظر بنده راجع به تصدی پست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آقای اسماعیلی مثبت است، خاطرنشان کرد: به هر حال بحث‌های درون مجلس تعیین‌کننده رای اعتماد یا عدم آن است و این بستگی به صحبت‌های موافقین و مخالفین و همچنین دفاع ایشان از برنامه‌هایش هم دارد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ک
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه