اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس فدراسیون از این قانون حمایت می کند

نورشرق: ثبت قرارداد منوط به تسویه و تعیین تکلیف بدهی‌ها است/ برای هیچ تیمی تمایز قائل نمی‌شویم

نورشرق: ثبت قرارداد منوط به تسویه و تعیین تکلیف بدهی‌ها است/ برای هیچ تیمی تمایز قائل نمی‌شویم
رئیس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال گفت:‌ هرگونه ثبت قرارداد و یا صدور کارت بازی برای بازیکنان جدید تیم‌های بدهکار منوط به تسویه و تعیین تکلیف قطعی و نهایی دیون است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، جمشید نورشرق درباره وضعیت بدهی باشگاه‌های بدهکار لیگ برتری اظهار داشت: با توجه به اینکه تعدادی از باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر و سایر رده‌های فوتبال کشور دارای بدهی‌های معوق قطعیت یافته هستند، نام این باشگاه‌ها به همراه فهرست تفصیلی دیون هر کدام از آنها قبلا به سازمان محترم لیگ اعلام و در مکاتبه مزبور تصریح شده است که هرگونه ثبت قرارداد و یا صدور کارت بازی منوط به تسویه و تعیین تکلیف قطعی و نهایی دیون است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: با توجه به اینکه در فصل پیش روی فوتبال، اراده جدی بر این امر وجود دارد که باشگاه‌های حاضر در عرصه فوتبال در رده‌های مختلف، بدون هرگونه بدهی قطعیت یافته در مسابقات حاضر شوند و ریاست فدراسیون فوتبال نیز از این موضوع پشتیبانی قاطع و کاملی داشته، بنابراین به تمامی باشگاه های حاضر در رده های مختلف فوتبال کشور اعلام می‌کنیم که با توجه به اعلام مراتب به سازمان محترم لیگ، برای ارائه مستندات مربوط به تسویه دیون و اخذ گواهی تسویه حساب به کمیته وضعیت بازیکنان مراجعه کنند.

,

رئیس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال تصریح کرد: با توجه به مهلت باقیمانده تا شروع مسابقات، انتظار داریم که مدیران محترم باشگاه‌ها موضوع را به روزهای آخر محول نکرده و به همان اندازه که برای جذب بازیکنان جدید و یا تمدید قرارداد های بازیکنان فعلی خود اهمیت قائل هستند، به همان اندازه نیز برای پرداخت دیون معوق اهمیت قائل باشند و بدیهی است هرگونه تبعات عدم مراجعه به موقع و به تاخیر انداختن اخذ گواهی تسویه حساب از کمیته وضعیت بازیکنان به عهده مدیران محترم باشگاه‌ها خواهد بود.

,

نورشرق در پایان عنوان کرد: در زمینه لزوم تعیین تکلیف نهایی دیون معوق، هیچ تمایزی بین باشگاه ها، قائل نبوده و با احترام به اشخاص که از مدتها قبل احکام قطعی طلب آنان قطعیت یافته ولی موفق به وصول آن نشده اند، اراده جدی داریم که فصلی بدون بدهی را پیش‌رو داشته باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه